G
Reaction score
5

Profile posts Latest activity Postings About

  • salam bro.. aku dah register di hartanah maya. nick yg diguna di hartanah maya adalah pijoy sama juga dgn nickname yang diguna di forum wangcyber. tq..
    danzaimar,
    ya, masih ada, boleh reply thread saya utk update status.

    Anonymous89.
    ya ada ym, boleh pm kalau nak.tq
    salam bro..nak tanya pasal service niche blog..ader lg tak??kalo saya nk niche pasal gadget boleh??
    w'salam,
    ya, plugins saya bagi tu utk autoblog tarik video rambang berdasarkan tags dari youtube, metacafe, daily motion ect. boleh lihat di contoh niche vblog yang saya beri dalam text YM.
    slm bro.
    saya da beli tnx ikut link bro.
    nka tnye. yg plugin bro bg dlm bonus tu leh guna untuk auto vblog x?
    hehe, sori la..bukan tak nak tawar sebelum ni tapi mmg baru je habis kajian fasal autoblog utk tvshows..

    saya sudah PM awak, lebih lanjut sila cek PM.
    terima kasih.
    aiseyman gmos...kenapa sebelum nie tak tawar service vblog automatik nie...kalau tak..saya yg pertama sambar...

    tak ada masa nak update lah...

    kalau saya nak yang auto vblog ni gimana?...boleh update yg lama yg you dah buat tu?...maybe saya boleh tambah lagi bayarannya?

    atau macamana? ada cadangan? sbb saya mmg berminat!

    pasal tvhotseries.com...saya baru je email jomhosting...tgh tunggu reply...
    ok terima kasih,
    nnt saya cek nama kat sistem affiliate.
    sementara tu boleh PM saya email dan YM awak.
    tq
    payment dah buat ke titan .. boleh cek ngan dia .. pembayaran guna paypal .. unique tran.. id #9YR3448409353963K ..
    lagi satu .. bro yg kenalkan saya ngan tnx nie .. lama dulu dah .. cuba check username tryje tu .. saya dah ada beberapa kali buat pengeluaran .. tq bro
    tryje : maaf sebab tawaran tu dah habis, utk tnx saya hanya beri tips dan pengalaman 2 tahun saya bersama tnx dan bonus yang pastinya akan memudahkan jana duit tnx :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top