Recent content by gilos

  1. G

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    memang la tak dapat terima...sebab bro ni jenis orang yang 'look but don't see, hear but don't listen'...mintak maaf bagus la...tapi kalau lepas tu buat lagi, tak guna gak bro...ekekek... ni satu contoh benda yang saya bold kan tu la...dah terang2 sebelum ni saya gitau saya mmg belajar ngan...
  2. G

    GBP/JPY Technical Analysis

    bro, nak tau gak, asyik analisis jer...bro ada amik trade tak berdasarkan analisis bro tu? kalau ada leh gitau tak utk esok punya trade, what do you plan to do? and kalau boleh, jawabkan sekali yg saya boldkan tuh... bro soal orang lain perkara tu, tak perasan plak ada tak bro buat benda tu...
  3. G

    Biz Preview PERCUMA !!! Team Kuda Forex

    ye ker tu jer? bukan ada lagi satu ker? TUDUHAN TANPA BUKTI YANG SAHIH...yang tu buat2 lupa ker? ekekekek... sebagai orang islam, kita patut tahu tuduhan tanpa bukti ni lebih pada fitnah...dan hukum fitnah tu lagi teruk dari menipu bro...tapi tu kalau berpegang pada ajaran islam la... :)...
  4. G

    Forex: Gerenti win-win situasion

    kalau jenis camni, memang ramai orang setuju awak komen...sebab dah terang2 scam punya... So apa lagi...komenkan ajer...yang sah2 scam ni takkan nak dibiarkan plak kot... p/s: mod, please delete or lock this thread...tq...
  5. G

    Main Saham di Pasaran BSKL

    thanx bro...saya baru pakai affintrade, ingatkan chart dia ada macam mt4 skit...at least boleh la adjust timeframe, tapi takdak plak situ...ehehehe
  6. G

    program latihan forex

    RM1600? perghhh...
  7. G

    Tanya ckit..

    kalau untuk pelaburan, mmg sokong 100%...just pastikan wakil tu mmg tgk akaun kita... jgn plak nanti bila fund yg kita masuk tu tak berapa untung, dia tak pindahkan ke fund lain plak... :)
  8. G

    Tanya ckit..

    minimum pelaburan? bro nak jadi pelabur ke nak jadi trader? kalau nak jadi pelabur, saya nasihatkan jangan...or kalau nak jugak, carik yang betul2 boleh trade forex, bukan scammers... kalau bro nak trade forex, saya nasihatkan try dulu demo, dan bila dah rasa ngam, masukkan duit sikit jer dulu...
  9. G

    Main Saham di Pasaran BSKL

    salam guys...mau tanya skit... chart mana yang sedap tgk? maybank, cimb, or affin? ker sama jer chart diorang yer?
  10. G

    broker forex paling cerewet............

    ahaks, kelakar la plak...setahu aku, sebelum aku pakai broker fxopen (fxmalay ni supporter sini) aku buat kajian dulu...dulu2 mmg ada mamat nama erlan buat hal, kasik fitnah kat fxopen...diorang settle secara professional... takat buat withdraw, ok jer plak rasanya, kejap jer...nak lagi cepat...
  11. G

    Main Saham di Pasaran BSKL

    tq bro for commenting on this... memang nak kena amik la walaupun 1000 jer... :)
  12. G

    Main Saham di Pasaran BSKL

    salam, apa pendapat kengkawan pasal IPO maxis yer? last dia pergi sebelum kena suspend dulu rm15.20...sekang dia offer pada rm5.20...hmmm.... :)
  13. G

    Forex

    imabiz...awak ada masa utk duk depan komputer lam sejam dua? or awak hanya boleh tgk sejam sekali ker or sehari sekali? mana satu yg awak sesuai? ada kawan saya withdraw hari2 usd500 ngan modal usd2000...ada kawan saya boleh dpt ratus pips hari2 tapi untung sikit... ada yang hanya buy kat satu...
  14. G

    macam mana @ bagaimana nk start? the first step

    kalau asyik dgr cakap org, maka jadilah macam cerita seorang bapa ngan anaknya bersama seekor keldai...last2 semua org ketawakan mereka...bro, jgn dgr ckp org...jika betul2 nak trade forex, kaji dan siasat sendiri...skrg senang, ada byk forum dan kelas, tinggal kesungguhan sajer... berkenaan...
  15. G

    macam mana @ bagaimana nk start? the first step

    beg to differ...forex ni mudah tapi tak senang...mudahnya sell at top, buy at bottom...yang part tak senangnyer, nak kenalpasti mana top mana bottom... tapi dengan adanya ilmu, dapat kenalpasti...dan dengan MM yang betul, even salah 50% pun, still buat untung...insyaAllah... 1st step...
Top