Recent content by Freelancer

  1. Freelancer

    DP Forum Dah Saturated (Tepu) Ini Alternativenya

    siapa handle payment wc skrg, bro shuth tgh sibuk tu
  2. Freelancer

    DP Forum Dah Saturated (Tepu) Ini Alternativenya

    ada 2 org PM saya suruh buat ebook ttg ni saya nak buat ebook ttg perkara lain sebenarnya, tapi mungkin boleh bundle sekali kut dalam satu promosi
  3. Freelancer

    Siapa Boleh Bagi Review Mengenai Pakej Video Lisa Hilmi?

    oh itu lain, ada tricks lain, dan tidak khas utk video music je sebenarnya sgt luas utk buat duit kat youtube tu
  4. Freelancer

    Hukum FOrex

    kena tanya pakar kalau ada 2 pendapat, better ambil yg selamat
  5. Freelancer

    400 jualan ebook pada bulan pertama dilancarkan!!!

    bro jamal tak cuba market Harian Metro?
  6. Freelancer

    DP Forum Dah Saturated (Tepu) Ini Alternativenya

    yup..nak dpt 5 usd sehari pun perlu masa yang sangat lama
  7. Freelancer

    Siapa Boleh Bagi Review Mengenai Pakej Video Lisa Hilmi?

    ada cara sebenarnya, supaya youtube account kita tidak dibanned dlm ebook lisahilimi mmg takde ya? nanti saya buat report ttg trick ni
  8. Freelancer

    DP Forum Dah Saturated (Tepu) Ini Alternativenya

    salam semua.. jika dulu amat mudah buat duit di DP Forum jika satu org offer kerja forum posting, kita masih boleh reply dan dpt job sejak 1 tahun ni semua forumer berebut-rebut apabila satu offer di offer di DP Forum saya kira ada dalam 10 lubok atau tempat di DP Forum yg kita boleh...
  9. Freelancer

    Budak 18 Tahun, Office & Staff...

    bro labanon ni berdisiplin, sbb tu nampak kesan ramai IM termasuk saya tidak focus dan berdisiplin, oleh itu 3 tahun jadi IM pun masih tak dapat nak achieve target banyak habiskan masa dgn tgk movie,main game or chatting dgn kisah labanon ni saya berazam utk ubah perangai
  10. Freelancer

    400 jualan ebook pada bulan pertama dilancarkan!!!

    kedai mamak depan shell tu? shiraj kan?
  11. Freelancer

    Ayah Shuth (WC Founder) telah kembali ke rahmatullah hari ini...

    semoga Allah s.w.t merahmati
  12. Freelancer

    Kempen Celik Duit Internet

    bagus brother shuth, semoga org Malaysia buka mata
  13. Freelancer

    Pemenang Pertandingan Affiliate RahsiaKamar.com diumumkan..

    affiliater-affiliater yg banyak jualan tu dari id wangcyber ya? bagus mereka ni, dalam 2 bulan nak dekat 200 sales dah
  14. Freelancer

    400 jualan ebook pada bulan pertama dilancarkan!!!

    syabas bro, bro guna hanya forum dan affiliate promotion sahaja ke? atau ada labur duit untuk advertising lain macam seo or berita harian please advise
Top