Recent content by fiziebiz

  1. fiziebiz

    Pemalas pun buat US$ 2,119.74. Dapat cek bulan-bulan!

    Ok. payment sent. cek email bro...
  2. fiziebiz

    Pemalas pun buat US$ 2,119.74. Dapat cek bulan-bulan!

    Salam Akmal. Tempah satu. Kalau bayar guna paypal dalam USD berapa?
  3. fiziebiz

    [ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

    Oraits! dah dapat.. Terima kasih. :D
  4. fiziebiz

    [ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

    salam... bro. dah buat bayaran..
  5. fiziebiz

    Pengalaman berhenti dari universiti?

    Yg ada pendidikan pun ramai yg berjaya dan buat perkara yg mereka minati.. cuma mereka tak popular sbb tak menarik utk dijadikan cerita... Pengasas wikipedia Jimmy Donald "Jimbo" Welsh atau Jimmy Welsh. ada ijazah, dan master dalam bidang kewangan. Kalaulah dia meletakan iklan di wikipedia...
  6. fiziebiz

    Easy Youtube 100views - UNLIMITED views [method]

    the best... tapi apasal susah sangat nak register kat web 9gag tu? guna akaun FB tak boleh..... Jumpa tadi kat Yahoo Answer.. boleh letak kat 9gag.. lawak.. http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20111028113627AAVrBF4
  7. fiziebiz

    Dapatkan voucher iklan Google Adwords RM 100 secara percuma!

    kecewa... pernah dapat baucer rm200 dari google.. ads run elok2 ja 2, 3 hari pastu kena disable akaun. google tak ikhlas. huhu.. satu lagi akaun run tak guna baucer ok ja.
  8. fiziebiz

    Bank Malaysia xjaga privsy!!

    pernah dapat jugak dari BSN, kononya ada tawarkan insuran.. semua maklumat kita mereka. "kalau encik setuju kami akan debit dari akaun encik.." belum kata apa2 terus nak amik duit... dia tak tahu pun akaun tu tak ada duit. huhu...
  9. fiziebiz

    [PERCUMA] <<< Pokok Duit 2012 >>> untuk warga WangCyber

    Saya inginkan satu copy! Sila hantar ke fizieads [@] gmail.com Trimas..
  10. fiziebiz

    Hadiah tahun baru 2012! Khas untuk NEWBIES!

    salam, saya nak jugak.. ada lagi ke?
  11. fiziebiz

    Hero Sebenar Bukit Kepong?

    aku pun malas nak komen bab politik ni.. memanglah UMNO nak menangkan partinya.. sama jugak PAS. tapi agak2 lah.. kesian la atuk aku yg susah payah berjuang masa zaman penjajah tapi dianggap pengkhianat.. dari mulut Mat Sabu aku tak hairan.. bab ceramah no.1.. bab mengata orang memang terbaik...
  12. fiziebiz

    Kad Kredit Mbf - 0% Interest Selama 3 Tahun

    aku dulu masa belajar... PTPTN tak cukup sangat, so aku selalu guna MBF ni.. Mak Bapak Finance. hehe...
  13. fiziebiz

    Teknik Promosi "Guerilla Syle" Di Facebook - Ooo Yeahh !

    fuyoh... bijak... bijak... nak cari geng dulu, masuk fanpage anwar ibrahim 22 ogos ni. hehe..
  14. fiziebiz

    knp orang melayu kedekut ilmu

    dulu aku pun pernah terfikir macamtu... tapi sekarang aku sedar.. ilmu itu sesuatu yg mahal dan mesti berusaha utk mendapatkannya. klu kita sendiri kedekut utk mendapatkan ilmu macam mana orang nak bagi ilmu pada kita.
  15. fiziebiz

    Nik Aziz juga tak setuju guna pembesar suara

    dekat kampung aku ni... dulu selalu dengar mengaji kat surau... sekarang dah tak pasang pembesar suara. tak apalah... asalkan mengaji tu ada jugak. tapi yang tak pernah berubah ialah orang siam.. kat kampung aku ni ramai orang siam jadi bila ramai komuniti siam mesti ada rumah ibadat, orang sini...
Top