Recent content by ferdyfauzi

  1. ferdyfauzi

    Comics & Collector Expo (CCX) 2018, Events on Collectors, Comics, Anime

    Hi, On behalf of my friend. I would like to share with you guys this event which will be held at the end of this month. Date: 29 Sept - 30 Sept at 10:00am till 7:00pm Venue: Central Piazza, KL Gateway Mall (Public Transport via Station University/KL Gateway Entrance fee: FREE! Facebook...
  2. ferdyfauzi

    Servis Nak Bina Mobile Apps Tanpa Programming dan Buat Duit? Jom Sertai Bengkel Kami!

    Salam warga Amanz! Kami di Caspian Technology dengan sukacitanya ingin menjemput warga Amanz untuk menghadiri Bengkel Penghasilan Mobile Apps iOS/Android tanpa Programming seperti berikut: Tarikh: 25/06/2016, Sabtu 9:00am – 4:00pm Tempat: Caspian Technology, 39-1, Jalan Equine 9A, Taman...
  3. ferdyfauzi

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    lama tak jenguk.. apa cerita dunia WC ya?
  4. ferdyfauzi

    Salam perkenalan dari owner baru wangcyber

    welcome bos baru.. saya dulu rajin lepak sini, sekarang nak aktif balik ^^
  5. ferdyfauzi

    Projek Perintis Mobile Apps

    Salam, Ada sesiapa yang berminat untuk jadi perintis @ pioneer untuk projek saya sebagai Mobile Appreneur? (Mobile Appreneur = Mobile Apps Entrepreneur) Saya sedang membina satu aplikasi yang dapat membantu usahawan membina mobile apps (iOS dan Android & Kindle) dan menjana income...
  6. ferdyfauzi

    Wangcyber Special Offer [WSO] :: Koleksi Wall Post & Viral Imej FB

    Maaf lewat reply, 20 ayat/status fb + 27 viral image/gambar motivasi. Saya baru edit pada post di atas.. maaf atas kekeliruan :)
  7. ferdyfauzi

    Wangcyber Special Offer [WSO] :: Koleksi Wall Post & Viral Imej FB

    . . . Daripada: Ferdy Fauzi Salam sejahtera warga WC, Adakah anda seorang Internet Marketer? Adakah anda mempromosikan produk IM di Facebook? Adakah anda ingin meningkatkan kredibiliti anda di internet, terutamanya di Facebook? Adakah anda mengalami masalah untuk menulis status yang...
  8. ferdyfauzi

    100 manusia paling berpengaruh di dunia

    Terbaik thread ni.. start usaha bersunguh-sungguh dari sekarang.. insya Allah mana tahu satu hari nanti nama kita pula yang tersenarai
  9. ferdyfauzi

    Bitcoin anyone?

    Bitcoin ni basically macam matawang jugak.. tapi dia available di internet je dan bukan dipunyai oleh mana2 negara.. ada artikel rasanya dalam WC ni.. kat sini http://www.wangcyber.com/7-perkara-yang-anda-perlu-tahu-tentang-bitcoin/ Kalau nak invest dalam Bitcoin ni agak risky juga.. sebab...
  10. ferdyfauzi

    Bagaimana Wangcyber mendapat unique visitor yang tinggi?

    Kena tanya tuan shuth ni, takpe saya cuba jawab.. Mula2 kena rajin promosi.. promosi kat blog.. facebook, kena iklan kat blog/website lain guna banner ke, tak pun buat guest blogging. Kalau forum ni banyak aktif user yang komen mesti cepat popular. Tak pun rekomen daripada user jugak ke...
  11. ferdyfauzi

    wajarkah pinjam **** utk kahwin?

    Tak wajar.. kumpul duit dulu.. buat bisnes sikit2.. kumpul duit bulan2 bila dah cukup baru boleh kawin dengan anak orang
  12. ferdyfauzi

    Koleksi Mee Sup Di Asia

    sedap nampak.. yang indonesia tu maggi ke?
  13. ferdyfauzi

    Lama gila tak masuk WC.. :D

    Khabar baik Tokey.. KKIM apa khabar?
  14. ferdyfauzi

    Page Not Responding.

    cuba try tanya kat dalam thread ebay.. mungkin ada yang boleh bantu. http://www.wangcyber.com/forum/ebay/
Top