Recent content by fdelixx

  1. fdelixx

    Jemputan AFFILIATE Buat duit dengan kad kahwin (HOT NICHE)..komisyen tinggi!

    tq tuan...jom join sama-sama :)..gegarkan industri..hehe:)...komsiyen masyuk dan ada cabaran sekali
  2. fdelixx

    Jemputan AFFILIATE Buat duit dengan kad kahwin (HOT NICHE)..komisyen tinggi!

    as-salam WC saya akan melancarkan panduan bisnes kad kahwin. jana jualan sehingga 5 angka dengan bisnes kad kahwin! (HOT NICHE) Mohon semua rakan WC join affiliate panduan bisnes kad kahwin Cabaran affiliate akan diadakan pada 8 januari - 8 februari.detail cabaran affiliate akan...
  3. fdelixx

    sapa tahu cara setting PPL?

    ada sapa tahu setting PPL?...saya dah install affiliate lite..cuma nak tukarkan kepada PPL tu macam mana ya?...
  4. fdelixx

    Amaran : Pre lunch ebook (Face to Face Marketing SKILL)! - testi di dalam.

    as-salam, saya fadli dan telah terlibat dalam bidang pemasaran lebih 5 tahun.Saya cuma ingin membantu anda dengan ilmu yang saya ada untuk panjangkan kepada anda. Pelancaran akan diadakan pada: Tarikh :22.04.2013 Masa :12pm Hari :Isnin Antara isi kandungan ebook -3 jenis...
  5. fdelixx

    Ebook panduan belajar PHP

    nak buat ebook belajar php...ada siapa yang berminat?....vote ya...
  6. fdelixx

    CEO Groupon kene tendang...

    ceo bukn bermakna ia founder....founder tuan punya biz,,ceo sebagai pengurus biz
  7. fdelixx

    (Design) Khas kepada sesiapa yang nak JIMAT + UNTUNG BERGANDA-GANDA!

    ye..angkat bos,...memang menarik sangat..jimat sangat ni..
  8. fdelixx

    (Design) Khas kepada sesiapa yang nak JIMAT + UNTUNG BERGANDA-GANDA!

    boleh angakt semnetara masih ada qouta ni..hehe
  9. fdelixx

    (Design) Khas kepada sesiapa yang nak JIMAT + UNTUNG BERGANDA-GANDA!

    tq mod..qprove...jom rebut...sekarang!
  10. fdelixx

    (Design) Khas kepada sesiapa yang nak JIMAT + UNTUNG BERGANDA-GANDA!

    PErhatian untuk rakan-rakan yang tidak cukup budget tapi mahukan fanpage yang Owesome! tawaran ini dibuka kerana saya banyak menerima PM sebegini di FB saya "Bro,x ade diskaun ke? :) Tawaran ini dibuka lantaran selepas post di raja kamil.Disebabkan masih ada segelintir yang belum membuat...
  11. fdelixx

    Dropship produk Hot [KLIK SINI] - peluang memenangi hadiah hebat

    JOm join,,,Add saya n PM saya,,,sy akan invited masuk dalam group
  12. fdelixx

    Dropship produk Hot [KLIK SINI] - peluang memenangi hadiah hebat

    tq...jom buat duit..add saya dan reply thread ni...join saya.saya akan adakan cabaran sekali.peluang memenagi hadiah hebat seperti galaxy note 2
  13. fdelixx

    Dropship produk Hot [KLIK SINI] - peluang memenangi hadiah hebat

    as-salam WC, saya ingin membuka peluang kepada WC untuk buat duit sampingan yang lumayan! iaitu join dropship yang dianjurkan saya Nama produk:Alphacell (Produk hot/niche kesihatan) Keuntungan satu jualan :RM20 cara-cara untuk join 1.Add saya di FB...
Top