Recent content by fay_85

  1. fay_85

    # Fan Page Dominate by PinguSpy | Fan Page Dominate by PinguSpy #

    ebook ni perlu ada blog gak ker
  2. fay_85

    Create Reveal Tab

    Nk tya tau tak camne yg pandai create 'Reveal Tab' di FB Fan Page tanpa gune hosting.
  3. fay_85

    URGENT!Tiket Bas ke Kota Bharu Available

    Aku ada 2 tiket bas untuk dijual atas sebab parents tak jadi balik naik bas. So, those yg masih belum beli or tiket da sold out, aku ada 2 tiket still available. Here are the details Bas Transnasional 1. Shah Alam - KBharu. Masa Naik: [email protected]/08/11 (Sabtu) 2. KBharu - SAlam. Masa...
  4. fay_85

    URGENT!Mencari yg Pnadai Desgin Layout Resume

    Ada tak sesape yg pandai design resume layout yg nmpk professional tp creative? aku ada contoh tp just nk someone yg willing nk this job.Please PM me..or YM me:[email protected]
  5. fay_85

    Untung forex > +50% bulanan

    refer ini http://www.zaharuddin.net/index.php?option=com_content&task=view&id=655&Itemid=72 blh saidi komen skit as a trader..coz saya keje bank..sblh department saya is treasury department.so diorg ckp mmg tak akn lepas dgn swap and leveraging gak.
  6. fay_85

    iPhone 5 - Next Generation iPhone

    huhuuh... lagpun iphone jadi murah coz tax da tak da..means brg import murah...pakat2 beli ramai2 ye
  7. fay_85

    ***Private Coaching - Amazon For Krismas ($100 Within 6 Months)!!***

    Blh tak Awk briefly explain pglman and peribadi Awk dlm biz tenet
  8. fay_85

    ***Private Coaching - Amazon For Krismas ($100 Within 6 Months)!!***

    Pc ni face to face plus online YM ke??
  9. fay_85

    Personal coaching yang anda menyesal join..

    uzair..awk kna senarai semua nama2 yg amk PC ngn awk sorting ikut date join PC and amount yg partially or fully paid..br sng sume kat sini nk tgk..so diorg tak akn buat post yg pressure u hmpr stiap hari.
  10. fay_85

    >>>>>>Flippa Hunter - Buru Pendapatan Mingguan Dengan Flippa <<<<<<

    akula slh orgnye tu..SYUKUR ALHAMDULILLAH &#8230;itula perkataan pertama aku lafazkan..coz sblm ni aku tak pernah generate income via online even da lama aku mendalami internet biz ni.. mmg terbaik jerryl ajar aku..In fact,dia aja aku from A to Z ..mmg x pernah org buat sebelum ni..aku PC ngn...
  11. fay_85

    System

    --off topic-- U dak s.alam ek??ada 2 tmpt..satu CWA di seksyen 9..satu lagi CIMB HQ Raja Laut..aku pn mcm knl je ko.. --on topic-- Agak Mahal...Biasala High Risk High Return and Vice Versa... Agak Takut...Biasala Tak kenal Maka Tak CInta..Dah Knl Maka.................huhuhuhuh
  12. fay_85

    System

    rm2.5K???nak join laaaaa.....
  13. fay_85

    Jom sembang2 pasal Iphone4. Siapa dah guna??

    ada tak sesape nk jual second hand i phone 3GS??PM la aku..
Top