fay_85
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam 1 malaysia.. benda pelik tapi benar klik sini.. apa2 hal nak tanya ke email saya cikgusmart@rocketmail.com or skype nick untungsakan ok bro
    Offline
    Salam 1 malaysia.. benda pelik tapi benar klik sini.. apa2 hal nak tanya ke email saya cikgusmart@rocketmail.com or skype nick untungsakan ok bro
    Offline
    ye ke..xde org angkat..mayb dia da tuka no fon kot..lu aku pnh sms dia n dia jwb.nway aku try cari emel ker??t4w2f tu aku da beli da..wah hbt gak offer ko..rugi x beli dr ko..ko lmbt ...huhu
    Offline
    bro, dah beli ke produk t4w2f bro Zamri tu? :D

    kalau belum, bro boleh tengok offer ni... ada baik punya... huhuhu... :D
    Offline
    bro, aku dah sms dan juga call Mawardee ngan nombo tu. tapi... jeng jeng jeng... no any answer... huhuhu... :D

    anyway, kalau ada apa2 regards to this matter, aku inform bro kay. :)

    p/s: please accept friend request kay bro. :D
    Offline
    thanks a lot for helping. :D

    bro, bab forum kit blogger tu, rasanya, bro boleh tanya bro Zul sendiri. sebab, kalau tak silap, Mawardee reseller bro Zul. :)

    aku baru kol Mawardee tadi, masuk voice mail pula... nanti, kalau aku dapat contact dia, aku sampaikan pesanan bro tu. :D

    peace! :D
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top