Recent content by faris_jayz

  1. faris_jayz

    [PERCUMA] Petua Iklan FB Ads Cepat Approved!

    Bro, sy dh submit emel kt link yg bro bg tu. Tringin nak baca. :)
  2. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    Kepada mereka yg berminat untuk buat dropship Quran Digital dan memperoleh RM50-RM70 bagi setiap jualan, anda boleh tinggalkan email anda di ruangan komen. Lepas tinggalkan email, jangan lupa join closed group Dropship Quran Digital di http://www.facebook.com/groups/dropshipqurandigital/. Saya...
  3. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    Boleh, sila tinggalkan email cik. Nanti saya akan send detail ejen dropship ke email cik. :)
  4. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    Salam semua. Maaf sebab dah lama tak update thread ni. Saya agak bz dgn urusan offline. Baru hari ni sempat tengok semua. Apa-apa pun, saya dah hantar detail ejen dropship ke email anda semua. Semoga anda semua dapat menggunakan peluang ini dengan sebaiknya untuk menambah pendapatan sampingan...
  5. faris_jayz

    [JIMAT RM91.00] Software Tarik UID Facebook Tak Perlu Kongsi Username! SUPER TARGETED

    Salam tuan Alkarim. Sy dh send detail pembayaran ke email tuan. Sila check inbox. Tq.
  6. faris_jayz

    WTS-Maxis Broadband RM68 Unlimited Download Quota

    Macam menarik je. Boleh pm? elle.cavier@gmail.com
  7. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    > > Salam semua. Pendaftaran ejen dropship Quran Digital masih lagi dibuka. Keuntungan anda sendiri yang tentukan! Dari RM50-RM100. :) Ambillah kesempatan bulan Ramadan ini untuk membuat promosi secara besar-besaran kerana berdasarkan pengalaman, sales terbanyak ialah pada bulan Ramadan...
  8. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    Maaf sebab lama x masuk WC, agak sibuk dgn urusan lain. Apa2 pun, saya dah send detail kpd mereka yg telah tinggalkan email2 di atas. Sila check inbox masing2. :)
  9. faris_jayz

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    > > Salam semua. Pendaftaran ejen dropship Quran Digital masih lagi dibuka. Keuntungan anda sendiri yang tentukan! Dari RM50-RM100. :) Harga ejen cuma RM200 manakala harga pasaran atau jualan ialah RM250-RM300. Terpulang pada anda hendak untung berapa. ;) Jika berminat, sila tinggalkan...
Top