Recent content by farhanfirdaus89

  1. farhanfirdaus89

    Jom Berpakat Buat Satu Web Iklan(classified) Sambil Belajar

    @fajarhac Web ni http://akujual.fajarhac.com/product , develop guna Laravel 4 ke ? Dah ada up code dekat bitbucket ke ? Bagi akses boleh ?
  2. farhanfirdaus89

    Jom Berpakat Buat Satu Web Iklan(classified) Sambil Belajar

    Mungkin sebab Tuan Fajar juga mahu melalui pengalaman develop web ecommerce sendiri.. Jadi , bukan sekadar menggunakan sistem ecommerce yang sediaada. Sesuai untuk programmer dan juga mereka - mereka yang berminat untuk mendalami bidang programming.
  3. farhanfirdaus89

    Jom Berpakat Buat Satu Web Iklan(classified) Sambil Belajar

    Boss fajar... Aku nak join.
  4. farhanfirdaus89

    menyertai wordpress

    Login ke wp-admin Pada bahagian kiri , ada menu. Klik pada Plugin->Add New.
  5. farhanfirdaus89

    HTML code untuk "buy" button

    Cuba PM apa yang Tuan cuba nak buat. :)
  6. farhanfirdaus89

    Siapa tahu berkaitan pemasangan script affiliate

    Meh sini saya pasangkan.
  7. farhanfirdaus89

    Startup Info

    Reserved for more information
  8. farhanfirdaus89

    Startup Info

    Reserved for more info
  9. farhanfirdaus89

    Startup Info

    Salam , saja nak mengumpul info - info yang berkaitan dengan startup. Laman - laman berkenaan startup http://techcrunch.com/startups/ http://amanz.my/tag/startupmy/ http://www.youtube.com/watch?v=NmKWq2nLdjg&list=ELuNsbER6XuCA&feature=plcp http://venturebeat.com/...
  10. farhanfirdaus89

    CEO Groupon kene tendang...

    Founder kalo nak elak dari kena tendang , sila pastikan saham anda dalam syarikat melebihi 50%. Paling kurang 51%.
  11. farhanfirdaus89

    tlg newbie ni

    RM 300 adalah harga yang SANGAT MURAH untuk perkhidmatan design theme !
  12. farhanfirdaus89

    Twickerz - Twickerz.com

    Ini dibayar per impression atau per click ?
  13. farhanfirdaus89

    PHP help diperlukan

    setakat yang saya tahu. biasanya xsave picture dalam database.Tp upload picture ke server.Kemudian yang disave adalah location@url ke picture yang telah diupload tadi.
  14. farhanfirdaus89

    [ Panduan RefererX v2.0 ] Dari Zero ke Hero!! Teknik solehpolysas......

    Panduan disertakan bersama software refererx ker ?
  15. farhanfirdaus89

    Macam mana nak secure/ hide download link

    Saya ada buat satu simple skrip yang boleh digunakan untuk protect download link. boleh tgk demo kat sini : http://farhanfirdaus.com/dprotect password : demo
Top