Recent content by farhanaziz

  1. F

    Servis 1000 Like / Subscriber untuk Facebook Page anda.

    bro pm details n harga .....tq
  2. F

    Servis Facebook Page Likes 5000+ hanya RM79

    bro pm details n harga .....tq
  3. F

    Sapa pernah di telephone pekerja ebay?

    ak pernah...dia tnye pasal nk conpom kan numbe talipon jer.... pastu tnye barang yg jual tu ori ke x...tu jer
  4. F

    WTB personal coaching eBay

    pasal ebay ni ko dah tau sikit2 atau xtau langsung yer??
  5. F

    [ Official Thread ] Diskusi Khas DVD Diari Usahawan eBay Berhingus ~!!

    kami x pernah try mcam mana nak jawab hahaha....tpi boleh rasenye...
  6. F

    Selling limit utk acc baru

    means lepas 90 hari dia automatic ke upgrade sellinglimit bro???
  7. F

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    ak cume sampai kan ape yg ade org pernah ckap kat ak...... huhu
  8. F

    eBay dah BAN vcc, kepada perempit akaun tegar , jom kita bincang!

    ala pakai jer kad debit.....pastu lepas dah add card kat ebay pegi bank cakap kad hilang nnti dapat kad baru nombor debit card pon baru tpi kena bayar.Maybank x silap 12 ringgit kot.Kalo bank lain x pasti plak.
  9. F

    nak tnye tentang entropay

    kalo untuk ebay sahaja usd 1.00 dah cukup kalo untuk paypal usd 4.00 kalo paypal n ebay taruk usd 5.00 dalam satu kad
  10. F

    EBAY B$CL$K Tips, Trick, Guide, Learning Success Kelawar Hitam

    tu la pasal ak pon kena.....byak lak tuh
Top