Recent content by farahaz

  1. farahaz

    Cara renew insurans..

    Assalam.. nak tanya la.. siapa kat sini yang pernah renew insurance..? Actually , baru2 ni ada beli motor 2nd hand , so nak tukar nama kat geran tu.. Roadtax moto ni expired sampai awal Januari depan.. Nak transfer nama insurans tu macamane? Apa prosedur & bayaran dia..? kat tempat saya ni dekat...
  2. farahaz

    >>> Ringgit Malaysia -> Korea Won

    Assalamu'alaikum.. Siapa tahu money changer yang paling murah sekali kat area KL @ Selangor..? :-/
  3. farahaz

    Sumbangan Untuk muslim di Korea

    Assalamu'alaikum.. InsyaAllah pada 6hb November 2013 , saya & sahabat2 saya akan ke Korea untuk Lawatan Antarabangsa Universiti.. Disana,kami turut akan melakukan baktisiswa di Masjid Itaewon.. Jadi, sesiapa yang berminat untuk menyumbangkan sesuatu tidak kira dari segi kewangan atau pun...
  4. farahaz

    Korea Trip..! ^__^

    Ni kertas kerja untuk lawatan antarabangsa ke sana..segala details ada dalam tu.. :) http://www.mediafire.com/view/nwbf7zb1b8kfcan/Lawatan_Antarabangsa_%26_Baktisiswa_Korea_2013.pdf
  5. farahaz

    Korea Trip..! ^__^

    buat masa ni kami perlukan sumbangan.. any suggestion..?
  6. farahaz

    Jom belajar photoshop..! =)

    Daripada Photoshop Malaya kepada anda..Anda tak perlu risau kerana kandungan DVD semua dalam bahasa melayu.. Klik link di bawah untuk maklumat serta cara pembelian.. http://goo.gl/5wBNYI
  7. farahaz

    Korea Trip..! ^__^

    sesiapa boleh suggestkan tak..? :)
  8. farahaz

    Korea Trip..! ^__^

    wa'alaikumussalam..terima kasih ... tapi group saya dah ada agensi travel sendiri.. InsyaAllah lepas ni kalau nak pergi Korea dengan family sendiri akan cuba guna khidmat lurima travel.. ;)
  9. farahaz

    Korea Trip..! ^__^

    Assalam.. ada sesiapa tahu syarikat mana yang boleh sponsor atau bagi sumbangan ? InsyaAllah dalam bulan 11 ni nak pergi Korea untuk lawatan antarabangsa universiti.. boleh suggestkan tak syarikat mana yang boleh membantu.. ? kami memerlukan dalam rm15,000.. kekurangan bajet.. harap dapat...
  10. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    Dvd photoshop pakej pertama rm 470.. Pakej kedua rm370.. #tak boleh nego dah.. :D
  11. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    Dvd photoshop pakej pertama rm 470.. Pakej kedua rm370.. Lai..lai...lai.. :D
  12. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    mestilah kena nego.. kalau mahal mana mampu nak beli kan..:D
  13. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    basic vol 1 punya rm25.. kalau nak complete set boleh nego harga..
  14. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    yup.. tu dulu rm350.. :)
  15. farahaz

    DVD asas mempelajari PHOTOSHOP..! ^__^

    yup.. ok kan video ni..? terbaiklah..:>
Top