Recent content by fan.art

  1. F

    Jenama Rokok Yang Tidak sah Di Malaysia

    Ye betul… tapi kalau kita fikir sejenak…. sebab cukai xmasuk je…. sebab seludup…so duit xdapat dkt depa… depa fatwa rokok xsah dan kenakan tindakan kat pembeli/peniaga… xleh paw atas duit rokok, depa pau kat pmbeli/peniaga
  2. F

    Kos Perubatan Swasta Meningkat Lebih 200%

    tak lama lagi, kita pun akan jadi macam USA. xleh dapat treatment unless melalui insurans. Sebab tu la ada orang sanggup buat kesalahan kecil utk masuk jail. Sebab dalam jail tahanan dapat medical free
  3. F

    Laksa berkuah tisu

    tamak betullll
  4. F

    WhatsApp jejaskan syarikat telekomunikasi tempatan

    dari sudut perniagaan, whatsapp mampu membentuk corak interaksi yg lebih menarik dan memberi pulangan dari segi penjimatan kos… mestilah org pilih yg jimat
  5. F

    Budak 12 tahun ditahan curi motor

    berani betul la budak2 skrg ni… ada tu yg 13 tahun nak try rogol pompuan dewasa dekat toilet stesen minyak… nak gelak pun ada.. nak marah pun ada… haishhhh
  6. F

    Ikan keli seberat 15 kg curi tumpuan ramai

    kalu dah besar sampai mcm ni.. nak makan pun loya… entah apa dah dia makan…. lumrah alam ikan keli kan makan sepah
  7. F

    Curi duit beli barang mainan luar kawasan sekolah

    teghingat masa sekolah dulu… fuuuu… patung askar ada payung terjun guna beg plastik pasar malam… perghhh….
  8. F

    Mengapa kena dengki ya???

    biasa la tu…rasa tergugat dan lebih2 lagi dok ingat dia dominant sepanjang masa, dengki datang ler. saya pun berniaga, jadi isu ni mmg dari dulu lagi dok hangat sampai la ni. Bg saya la, nk dengki nak bolot pasai pa… semua yg kita ada ni bukan kita punya, sedangkan masa kita...
  9. F

    Siasat pakej tak masuk akal

    niiii….. nak penaya pembeli/usahawan la ni… amik kesempatan… macam ada merit point pulak dah
  10. F

    Hidangan makan tengahari rm17,017 anda ada berani

    ni org dok kata bersederhana lagi baguih…. lebihan duit leh wat ka benda lain
  11. F

    Generasi muda bakal menyewa sampai mati

    kalau nasib baik pun… dapat tanah pusaka. kalu tak… memang mneyewa je ler
  12. F

    Jenama Rokok Yang Tidak sah Di Malaysia

    Teringat masa zaman belajar,, Rokok JUNE budak2 wing dok panggil rokok pelacur sebab bentuk dia nipis + panjang…. hahahaha… time ikat perut je isap rokok tu
  13. F

    Netbook 1Malaysia rosak

    semua dok pakat nak lepas tangan, janji duit dah masuk, ada itam putih… settle…. ini buat naya namanya
  14. F

    Songlap Duit Zakat

    kalu mcm ni, mmg yg miskin akan miskin sampai bila-bila dan yang kaya akan tetap kaya sampai bila2.. xseimbang..
Top