Faizal
Joined
Likes
3

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    salam bro..
    aku dah reply 2 kali msg bro tapi cam tak masuk je..so aku balas kat sini la yee...sebenarnya aku tak faham pasal IP ni tadi..di sebabkan dg internet ada option tuk set IP dynamic so aku nak set kat situ so aku boleh browser ikut user yang aku set kat pc aku ni...so maknanya aku tak leh nak setting la ye bro?
    Offline
    salam kenal..
    saya ni tak berapa pandai dalam i.t. ni, tapi saya nak tau cara untuk tukar ip address untuk dg b.band saya..tool yang ada pun tak pandai nak godek...harap bro leh ajar saya ok...
    Offline
    JOIN FREE JER
    Klik Iklan Dapat Duit

    Anda dibayar RM0.03 @ 3 sen dengan klik link dan melawat website. Mudah prosesnya! Kenalkan pada kawan2 dapat lebih.
    Bayaran ke Maybank. Minimum RM10.00.
    Program untuk rakyat Malaysia

    CTH PDAPATAN
    » click 20 ads sehari = RM 0.6
    » 90 referrals click 20 ads sehari = RM 18
    » pendapatan harian = RM 18.6
    » pendapatan mingguan = RM 130.2
    » pendapatan bulanan = RM558
    » Pendapatan tahunan = RM6696

    http://payperclick.com.my/?r=aliff4
    Offline
    selamat berkenalan bro..

    semogam mendapat imu manfaat kat wc.
    harapa dapat salaing menukar2 ilmu pengetahuan.tq

    ym: pde3d_raja
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top