Recent content by Faizal Anum

  1. F

    Nak tanya sebelum buat..bole ke camni?

    Terima Kasih Aswani..saya nak buat aff..info yg sangat berguna utk newbie cam saya eh bukan newbie tapi bawah dr tu..
  2. F

    Nak tanya sebelum buat..bole ke camni?

    Salam dan apa khabar warga WC.. Saya nak tanya lah simple soalan. Satu domain untuk satu landing page ke?
  3. F

    Soalan squeeze page, domain sendiri vs percuma(blogspot)

    1. Kalau kita telah siapkan squeeze page, macam mana prospect nak detect kita punya website? Melalui search engine ke atau kita promote kan sendiri? 2. Apa kelebihan memiliki domain berbayar berbanding percuma. 3. Kalau kita buat blog guna google akan mengambil masa yang lama untuk berada...
  4. F

    Affiliate - Domain n Webhosting, Autoresponder, List Email...hubung kait?

    Hi warga WC yang di hormati, Nak tanya pasal affiliate dan hubung kait tools tertentu dengan nya. Saya ada daftar CB dah tengok dah market place kat CB n ada guide dari otai cb camne nak pilih program affiliate yang bagus. Kemusykilan nya sekarang, nak tanya adakah memiliki domain n...
  5. F

    my-team project betul ke scam?

    Nak tanya la kalau sesiapa tahu menahu mengenai my team project tu scam ke betul? kalau betul camne pulak cara perniagaan nya? Dia cakap taip data maklumat/iklan secara online. Pastu iklan yg berjaya di proses dapat bayaran. Musykil jugak nanti balik2 jadi macam kebiasaan pulak promosikan iklan...
  6. F

    Suthan M - Bila nak bayar komisyen PPL Ringgit Mania?..

    Hmmm, saya pun ada komisyen dari ringgit mania reloaded ni. Tapi blom lagi di bayar, mungkin sebab komisyen tak banyak kot. Sabar je la yea. Jangan marah...tenang, tenang selalu, nanti lain2 projek tak jalan pulak. Efek tu..efek.. Nak saya marah2, komplen2...saya ni newbie. Mmg dah adat bisnes...
  7. F

    boleh bagi tips berjaya dalam affiliate

    Nak kumpul mailing list pulak how? Nak kena beli domain n wbhosting, pastu buat squeeze page kan?
  8. F

    Macam mana nak buat squeeze page?

    squeeze page- selalu yang kita lihat 'download percuma' lepas tu yang ada opsyen isikan nama dan email.
  9. F

    Macam mana nak buat squeeze page?

    Sales letter - page promosi Squeeze page - kumpul list, selalu nya la minisite-page jual produk
  10. F

    Site Menjual PLR Berkualiti mana nak cari?

    Semua PLR tuan-tuan telah saya preview. Sebagai newbie, saya amat tertarik dengan kualiti produk tuan-tuan sekalian. Sekarang tinggal sahaja untuk saya memilih mengikut gerak hati saya. Semuanya berkualiti dan 'must buy' Sekalipun saya mungkin tidak dapat memiliki semua kerana terpaksa memilih...
  11. F

    Site Menjual PLR Berkualiti mana nak cari?

    Nanti saya PM Tuan, ni nak carik macam yang limited punya plr lah, ebook terutamanya. Sebab nanti kalau tak limited saingan banyak. Thks Mr Tauke
  12. F

    Site Menjual PLR Berkualiti mana nak cari?

    Salam dan Selamat sejahtera warga WC, Saya di sini ingin bertanyakan mengenai sumber-sumber mana saya dapat memiliki produk PLR berkualiti, apa-apa niche lah yg Tuan/Puan arif. Sama ada local atau global. PLR yang saya maksud kan adalah lebih kurang jenis terhad/rare, bukan fully...
  13. F

    Macam mana nak buat squeeze page?

    Terima kasih tuan abutalib
  14. F

    Macam mana nak buat squeeze page?

    Terima kasih tuan :)
Top