Recent content by Faiz Shafie

  1. Faiz Shafie

    [BONUS HAO LIOU ] Senalai Bonus China Mali Apek & Amoi. Manyak Untong Woo! -==

    2 November ini akan dinaikkan harga..harap maklum..
  2. Faiz Shafie

    [Hadiah] Peluang untuk kumpul list khas untuk rakan-rakan WC dalam forum ini.

    Maaf lambat, sibuk dengan kuliah + peperiksaan + presentation + kerja2 harian. Huhuhu. Ok dah PM semua
  3. Faiz Shafie

    ‘Belilah bang...’

    betul..yg dia tunjuk memang ori..bila dah beli..baru perasaan barang x ori..hhuhu..jaga2
  4. Faiz Shafie

    Nak Jual Blog Niche Bola Sepak + Fanpage 20 Ribu Likes Yang Sudah Ada Income!

    Cari orang minat bola manage blog ni..setiap ada sales bagi la 50% dengan dia..jangan jual..boleh gi jauh ni..hehe :) (nasihat jah)
  5. Faiz Shafie

    Ke mana shaifulazhan menghilang?

    Shaiful Azhan pun dah deactive dia punya akaun FB. Dulu, saya kenali beliau bukan dengan cara ini.
  6. Faiz Shafie

    [Hadiah] Peluang untuk kumpul list khas untuk rakan-rakan WC dalam forum ini.

    Ada sesiapa lagi nak? Saya dah nak tutup dah thread ni
  7. Faiz Shafie

    [BONUS HAO LIOU ] Senalai Bonus China Mali Apek & Amoi. Manyak Untong Woo! -==

    Betul tu :) Saya rasa masih ramai lagi yang belum keluarkan bonus mereka :)
  8. Faiz Shafie

    3 pengikut ajaran sesat buat pai dengan daging beberapa wanita untuk dimakan, dijual

    Aduh siap buat pai lagi.. Kalau karipap ok lagi..rangup! :D
  9. Faiz Shafie

    [BONUS HAO LIOU ] Senalai Bonus China Mali Apek & Amoi. Manyak Untong Woo! -==

    Mesti mantap tu..sy tunggu bonus dari bro..:)
  10. Faiz Shafie

    [Hadiah] Peluang untuk kumpul list khas untuk rakan-rakan WC dalam forum ini.

    Ok dah PM semua.. lai lai lai..siapa lagi nak? PM saya atau komen kat sini.
  11. Faiz Shafie

    [Hadiah] Peluang untuk kumpul list khas untuk rakan-rakan WC dalam forum ini.

    Ok dah PM semua :) Ada sesiapa lagi nak?
  12. Faiz Shafie

    [BONUS HAO LIOU ] Senalai Bonus China Mali Apek & Amoi. Manyak Untong Woo! -==

    Wah! Mantap...saya dah add bonus Tarmizi
  13. Faiz Shafie

    [BONUS HAO LIOU ] Senalai Bonus China Mali Apek & Amoi. Manyak Untong Woo! -==

    siapa yang nak bagi bonus boleh reply kat sini nanti saya masukkan dalam post #1.
Top