Recent content by FaisalReza

  1. FaisalReza

    FIRESALE AWAL MUHARAM 3 Teknik Strategi Bisnes di Facebook Income RM4-5 Angka SEBULAN

    Salam, Cikgu Hafis, saya dah buat pembayaran sebentar tadi. Check Email ye. :-) Terima kasih.
  2. FaisalReza

    [JV] Mesin Komisen (Baru Untuk 2013!) Produk terkini saya...

    Satu lagi produk berkualiti dari Edmund Loh. Saya mesti dapatkan dan promosikan :-)
  3. FaisalReza

    Ada sambutan tak kalau saya jual ebook bagaimana cara nak jual tudung kat sini?

    1) Buka thread berbayar Wangcyber di session Want To Sell. 2) Iklankan di iklan softselling berbayar di group KKIM dan PUIM
  4. FaisalReza

    [HOT OFFER] 54 Ebook PLR Bahasa Melayu Dengan 5 Pakej Beserta Ecover & HTML minisite

    UPDATE TERBARU. Kuota terkini 5 orang terawal untuk Pakej PLR 54 Ebook dah HABIS. Harga pada RM77 untuk produk ini telah tamat. Saya tengah fikirkan sama ada tutup terus jualan koleksi PLR ini atau teruskan jualan dengan harga lebih tinggi. Kalau boleh taknak bukak banyak supaya kualiti...
  5. FaisalReza

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    Memang tak logik pun kalau cakap cek CB tendang. Company tough berbillion takkan bagi cek tendang melainkan nama atas cek salah tulis.
  6. FaisalReza

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    Oh kalau macam tu memang patut mintak refund.
  7. FaisalReza

    Menyesal aku join coaching Ikhwan reyes!!!!

    Kenapa mintak refund dari coaching dia? Semua yang dia bagi coaching tu tak menjadi ke?
  8. FaisalReza

    Ebook SeniPemasaranFb.Com Kini Dilancarkan! Dapatkannya SEKARANG!

    terbaik offer ni. masih ada lagi ke offer RM100 ni?
  9. FaisalReza

    [HOT OFFER] 54 Ebook PLR Bahasa Melayu Dengan 5 Pakej Beserta Ecover & HTML minisite

    Tahniah kepada 4 orang terawal yang dapatkan pakej PLR dengan minisite ni. UPDATE TERKINI :- Kuota RM77 tinggal 1 Unit sahaja. Lepas ni mungkin harga akan dinaikkan atau offer ini akan ditutup.
  10. FaisalReza

    [HOT OFFER] 54 Ebook PLR Bahasa Melayu Dengan 5 Pakej Beserta Ecover & HTML minisite

    UPDATE TERKINI :- Kuota RM77 tinggal 2 Unit sahaja. Selepas ini harga akan dinaikkan.
  11. FaisalReza

    Webinar Strategi Long Term Bisnes Facebook - LUBUK MAILING LIST

    tahniah Hj Dino. sangat kagum dengan Hj Din yang tak putus-putus menimba ilmu dari pakar-pakar :-) tahniah
  12. FaisalReza

    Panduan Percuma Pemasaran Affiliate

    Nak dapat komisen melalui affiliate bukan sekadar cara nak beriklan, tapi kena ada strategi untuk mempromosikan link affiliate kita. Kena belajar dari otai-otai strategi pemasaran affiliate :-)
  13. FaisalReza

    Webinar Strategi Long Term Bisnes Facebook - LUBUK MAILING LIST

    tak sempat nak join webinar, hari sangat pack, baru je sampai rumah. Amacam best tak webinar tadi wahati kawan2 yang join webinar?
Top