Recent content by fahmi087

  1. fahmi087

    Scrapebox Tahun 2013

    Saya pun banyak baca pasal isu scrapebox masih relevan atau tidak. Hasil dari bacaan saya, ramai yang berpendapat ia masih relevan. Scrapebox bukan sekadar digunakan untuk post komen. Add-on scrapebox itu yang mereka selalu guna bagi memudahkan kerja mereka. Otai-otai yang guna scrapebox...
  2. fahmi087

    Traffic Travis

    Saya guna TF ni untuk check ranking blog saya. Cubalah download versi percuma dahulu. Kalau suka nanti upgrade...
  3. fahmi087

    Taktik Backlink : EDU dan GOV

    hehe... betul tu... kalau jmp tu mmg rezeki la tu... lepas tu jg elok2 :D
  4. fahmi087

    Taktik Backlink : EDU dan GOV

    erm... setakat ni jmp blog edu tp komen lambat approve... nak cari blog yg auto approve... erm... tak jmp2 :D
  5. fahmi087

    Increasing Site Traffic Without Search Engine Use

    The only thing I do from the list is blog commenting... I have never tried the other method... :D
  6. fahmi087

    nuffnang x kuar?

    scam ke... dah 2x dpt cashout check dia... dan bukan check tendang :)
  7. fahmi087

    Saya nak beli kupon adwords RM100/RM150. Siapa ada?

    huhu... masih nk pakai kupon adword tak? saya ada satu... :-) asalnya kupon rm150.. tp dah turun rm100 rasanya sbb rm150 tu xpired 31oct yg lalu... kalau nk boleh PM :-)
  8. fahmi087

    >>>caraku<<< cara yang paling mudah nak jana duit dari internet. apa tu???

    SALAM.... tuan tanah dah lama xonline ke... huhu check emel [email protected] yg nie... sy dah hantar bukti pbayaran kat sana :) huhu dah 2 3 4 hari gak rasanya sy dah bayar... :)
  9. fahmi087

    Tawaran Ini Sah di Bulan Ramadhan Sahaja! Adakah anda orangnya?

    semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari yg sebelumnya :) sem ni kawan2 sy rajin ajak pg tarawih. :D
  10. fahmi087

    Peluang Kedua "Ranking Pejam Mata"

    salam, saudara drcrdc1 sila check PM or email yg saudara letak kat web promosi tu. sy baru je membuat bayaran kepada saudara.
  11. fahmi087

    Testimonial RefererX

    mcm mana nak tau blog or akaun kena banned...
  12. fahmi087

    rahsia kejayaan bill gates didedah! Ketahui rahsia aura disebalik wajah bill gates!

    wah.... dapat ilmu baru hari nie... nice share :)
  13. fahmi087

    Email berantai...

    hehe jgn layan benda2 nie... teringat lak kisah surat berantai masa kecik2 dulu... :)
  14. fahmi087

    Kenaikan Minyak ? Cetusan idea kepadaku !! (mesti baca)

    hehe liciknya.... macam dipermain-mainkan pulak rasanya.... :-) tapi strategi disebalik apa yg berlaku tu mmg mantap :-)
Top