Recent content by ezord

  1. ezord

    Siapa kat sini penjual di lelong??

    amilia... tak kol dorang ke sis. ada member aktif jual kat lelong. nanti saya soh dia masuk sini eh
  2. ezord

    Case Study Sebenar! Jual Website Simple di Flippa Tapi Masyuk!

    kene ada trafik ke bro ke totally fresh website. barang baik ni
  3. ezord

    Agen Antivirus Diperlukan

    Bro..berminat nak jadi reseller. Tapi nak tau dulu sebelum tu, adakah penjualan ini adalah sah di sisi undang-undang. Means bukan produk pirate lah. Nak pm pun boleh ok. Thanks.
  4. ezord

    Kenapa laman web forum atau komuniti orang kita tak berapa berjaya ?

    Ok..ni memang panjang bro. Hahaha Yup...saya memang sangat suka forum dari facebook sebab komuniti dah berkumpul. Lagi senang nak targetted sebenarnya. Betul..sejak FB wujud, forum2 bisnes agak kurang dapat sambutan. Ramai yang view je. Menaip komen xmau.. Padahal xde muke sebenar macam...
  5. ezord

    LIMITED Facebook Ads Voucher Untuk Anda!

    $15 dolar ke ringgit ni bro?
  6. ezord

    Botol susu terbaik untuk anak anda di dalam

    AKAN DATANG..... CUSTOMIZED BOTOL SUSU THERMOS untuk anak anda. Khas untuk pelanggan saya sahaja :)
  7. ezord

    Botol susu terbaik untuk anak anda di dalam

    SUSU ANAK ANDA CEPAT SEJUK? TERKINI!! Tahukah Anda, Ada Cara Terbaik Untuk Pastikan Susu Anak Anda Kekal Panas Sehingga 8 Jam Tanpa Sebarang Alat? Sebagai seorang ibu, saya mengerti situasi anda yang mempunyai anak dan berdepan dengan situasi seperti berikut : Nak pergi shopping...
  8. ezord

    Servis setup CDN untuk website wordpress anda. Hanya RM30!!

    Ohhh...terima kasih atas penerangan bro.
  9. ezord

    { CEPAT GRAB...TAWARAN TERHAD} Design Minisite Blogspot Cun!!

    wow...cun nih! Saya dah tertempah kat orang lain pulak yang tanya bro hari tu tu -_-
  10. ezord

    [X-Traffic!!] Cheapest World Wide Traffic & Targeted Traffic.

    soleh...payment done via CIMB. Dah isi form dah...
Top