Recent content by evonvon

  1. E

    Dalam Negara Bayi dicampak dari tingkat 2 di Hentian Kajang

    sama je mana2 kes melibatkan kanak-kanak atau bayi ni mmg tak bole terima akal.kejam betul. sekarang kes buang anak dgn kes pengasuh gila mmg byk. tiap hari boleh dgr.
  2. E

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    google sudah banyak gambar dah, kalau nak pergi lah kedai tengok yang produk yang ada dalam kedai. Lepas tu baru dapat tahu apa yang kamu nak
  3. E

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    Ada coway villaem, coway neo... ni untuk air bersih lepas tu ada coway lombok II dan coway storm untuk udara bersih tengok apa kamu nak.
  4. E

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    bukan semua produk mahal, ada juga yang murah dan quality. Beli mesin quality bukan buang duit, tapi filter dia dapat mengeluarkan bahan yang tak baik dalam air, tak macam yang simple punya filter cuma filter bahan bahaya yang besar, yang benda kecil tak hebat macam mesin air yang berkualiti
  5. E

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    Masa kakak ada 1st baby, dia takut tak pandai buat air susu bagi baby dia, jadi husband dia beli satu coway villaem, tu boleh menentukan suhu sendiri, tak payah takut buat susu terlalu panas atau terlalu sejuk, jadi saya ingin cadangkan mesin air ni sebab rasa sesuai.
  6. E

    Malaysian Moto GP 2011

    Saye baru tengok kat FB juge.. Pasti luang masa hari tuh!! Harap boleh tangkap gambar dgn mrk!! Dah check itinery mereka kat sini on.fb.me/rcMoh8;)
Top