Recent content by Erynz

  1. Erynz

    Harga terbaik utk 1 pakej minisite

    Salam...minat tu minat..tapi nak tau gak bape ongkosnya...PM ye.:)
  2. Erynz

    Adakah anda sudah berjaya menjana pendapatan hanya melalui pemasaran siggy.... Salam...Cik abg...

    Adakah anda sudah berjaya menjana pendapatan hanya melalui pemasaran siggy.... Salam...Cik abg abutalib...boleh terangkan cara siggy dengan lebih terperinci,sy berminat la bang.Pm saya ye.tq
  3. Erynz

    Lelaki curi 860 seluar dalam wanita sepanjang 2 tahun

    huhuhu..nak wat koleksi tu :)
  4. Erynz

    Free Traffic khas untuk Google Adsense!!!!

    PM cara kat inbox saya boleh x Cik Abg mdRazimie?
  5. Erynz

    Lelaki curi 860 seluar dalam wanita sepanjang 2 tahun

    is3...teruknye, dah xda bende lain ke nak wat!!!
  6. Erynz

    Kenapa anda Memilih Untuk Biz/[email protected]?

    Salam....:) saya salah seorang surirumah sepenuh masa yang bergiat dlm im ni... saya bergiat dlm perniagaan ini kerana : 1) Modal yang rendah 2) tidak perlu mempunyai permis perniagaan 3) mudah untuk dikendalikan 4) mempunyai banyak masa bersama keluarga 5) pasaran yang luas 6) mudah untuk...
  7. Erynz

    Perkhidmatan Submitt Iklan ke 200++ wedsite iklan. RM10 sahaja

    Salam...minta maaf semua...nak tanya...blog dlm bahasa bm xboleh buat google adsendss?
  8. Erynz

    Salam introduksi & mintak tunjuk ajar

    mualaikumsalam...sama-samalah kite menimba ilmu dr sifu2 di wc... :)
  9. Erynz

    Bagaimana cara untuk menjalan transaksi luar negara?

    msalam dik Ak-Modz sebab bagi info kat akak...:)
  10. Erynz

    Salam...saya berminat tawaran yg RM10 tu...tp saya xpaham nak wat bende ni : user WC : URL...

    Salam...saya berminat tawaran yg RM10 tu...tp saya xpaham nak wat bende ni : user WC : URL: Description: hantar dalam +- 50 words. target keyword @ tag: category : sebb saya baru lg dlm perniagaan internet ini...boleh pm atau bagi contoh? :)
  11. Erynz

    Free Traffic khas untuk Google Adsense!!!!

    Salam...wah cik abg is kite ni mesti otai dalam Google Adsense...boleh bg tunjuk ajar sikit sebab br nak bergiat dlm bidang ini... :)
  12. Erynz

    Bagaimanakah cara terbaik untuk mendapat traffic seterusnya mempromosikan perniagaan?

    cik abg mdrazimie...mcm mane nat buat 3 cara kat bwh?boleh terang? 1) Social bookmarking 2) SEO (Search Engine Optimization) 3) Article marketing tq :)
  13. Erynz

    Bagaimana cara untuk menjalan transaksi luar negara?

    Salam semua... saya mohon pandangan dari semua warga wc...saya menjalankan perniagaan internet iaitu menjual produk fizikal..disebabkan saya masih baru dlm bidang perniagaan,sy tidak berapa tahu selok-belok transaksi luar negara. Disebabkan masalah ini saya telah melepaskan para pembeli dari...
  14. Erynz

    Nak buat business tak ada produk.

    Salam semua...nak tanya cikit,kat mane boleh dapat produk digital utk dijual...:)
  15. Erynz

    Bagaimana cara nak jual product sendiri di internet?

    Salam semua...saya baru dalam perniagaan internet ni.... wc boleh tolong jelaskan bagaimana cara utk setting bende2 ni : tq...
Top