Recent content by epalmuda

  1. epalmuda

    Rahsia Ebay - Ketahui Teknik Membina Empayar Bisnes di Ebay

    Assalamualaikum Hari ni saya nak kongsikan kepada anda sedikit untuk dapatkan pendapatan 5 angka dengan Ebay. 1. Multiple akaun - buat akaun 3 atau lebih akaun ebay. Katakan 1 akaun anda boleh jana 250USD (RM1109). Kalau anda 10 akaun? USD250 x 10 akaun = USD2500 (RM11097) WOW! 2. Barang tak...
  2. epalmuda

    Sedang mengumpul duit utk bukak kedai dobi :D

    Sedang mengumpul duit utk bukak kedai dobi :D
  3. epalmuda

    Bagaimana Nak Promosi Website Baru?

    Kalau ada duit..buat ads di fb & instagram.
  4. epalmuda

    KONSISTEN - Kunci Kejayaan

    Dalakm setiap pekerjaan tak kira dalam IM atau,bidang lain. Perkara yg paling dititikberatkan adalah KOnsistensi, Atau lebih cantik kalau saya katakan "istiqamah". Ya, memang saya akui, buat suatu perkara secara konsisten memang susah. Tapi, perlu selalu setkan minda yg kerja yg kita buat tu...
  5. epalmuda

    ******** Rumah + Ubah suai rumah

    Salam WC Members, Saya nak tanya ni, saya ada target sebuah rumah yang harganya RM100k. Boleh tak kalau saya nak **** RM150k? Lebihan 50k tu untuk saya buat ubah suai rumah. Kalau boleh, boleh tunjuk ajar macam mana? TQ :)
  6. epalmuda

    FB tool untuk Add member di Group

    Salam, saya sedang mencari tool untuk fb yang dapat add member group yang targeted. Ada tak tool macam tu? Kalau ada, boleh beri nama dia dan link sekali. Thanks
  7. epalmuda

    VIDEO: Highlights Liga Super Malaysia

    Sorotan Perlawanan Selangor vs Arema http://youtu.be/SRgDgmFcCzw
  8. epalmuda

    Mencari dropship powerbank yang boleh dipercayai

    coba tanya brader ni: http://www.wangcyber.com/forum/members/emanbisnes.html
  9. epalmuda

    VIDEO: Highlights Liga Super Malaysia

    Salam, thread ni saya nak kongsikan video highlights untuk Liga Tempatan Malaysia. Boleh kongsikan Video anda juga di sini. Liga Super Game 5: 15 Februari 2014 http://www.youtube.com/watch?v=O5OzvynUsSQ
  10. epalmuda

    Thread Rasmi Piala Dunia 2014

    Germany! :D
  11. epalmuda

    Produk yang Dijual di Ebaynjsj

    Salam Peniaga Ebay sekalian, Cuba anda senaraikan yang sesuai dijual di ebay bermarketkan worldwide
  12. epalmuda

    Iklan Percuma di Iklan Kedai Online

    Boleh post iklan di sini bos... https://www.facebook.com/groups/594224020655510/ Di signature saya pun ada letak tu :)
  13. epalmuda

    Salam, Saya Ahli baru, macam mana nak buat avatar, signature dan post gambar ?

    Better akak post di bahagian "Ada sesiapa Yang Tahu?" Kat sana ramai otai yang boleh tanya
  14. epalmuda

    Website blogspot tak boleh diakses

    BOleh je pun bukak.. :)
Top