Recent content by enshahdi

  1. enshahdi

    Senarai Designer

    Hi Rani, Masih buat design?
  2. enshahdi

    + perhatian kepada pelabur domain malaysia - dapatkan sedo pro endorsement code

    Idea yang baik.Boleh,tapi sekiranya ada transaksi pembelian domain pastikan kesemua akaun team boleh diakses.
  3. enshahdi

    + perhatian kepada pelabur domain malaysia - dapatkan sedo pro endorsement code

    Hi, Ada sesiapa yang berminat dengan sedo pro ? Kelayakan Minimum. minimum 1000 ribu domain atau 1000 ribu trafik untuk domain. earning parking usd200 - usd300 setiap bulan. Lain2 boleh baca disini : http://sedo.com/sedopro Untuk sedo pro endorsement code boleh pm saya.
  4. enshahdi

    Panduan Mudah --> "Step-by-Step" Mengurus Transaksi Jualan Domain Di SEDO

    Menarik idea tu.Semua domain saya parking di sedo.Untuk jual kena letakkan harga buy now yang tinggi.Sekurang kurangnya berbaloi. .Setakat ni sudah 4 domain terjual disedo melalui parking page. Ps: kalau sesiapa nak sedo pro acc boleh pm.
  5. enshahdi

    Motivasi Pagi utk Para Domainer. ROI of 1920%. Beli Domain $15, jual dengan US$672.

    Domain panas.ahaha.Buyer beli terus dari page parking dan gunakan sedo escrow untuk tranfer.Terjual dengan Usd xxxx.
  6. enshahdi

    Tak Ada Siapa Pun Peduli - Sebab Tak Cantik ! [ Wajah2 Puak Jalanan di Kuala Lumpur ]

    Boleh,nak belajar edit atau shot? saya sendiri pun masih belajar.
  7. enshahdi

    Motivasi Pagi utk Para Domainer. ROI of 1920%. Beli Domain $15, jual dengan US$672.

    Invest dekat domain ni lumayan sebenarnya.Dah 4 tahun terjebak dah terjebak dengan domaining.Saya salah satu ahli sedo pro.Semua Parking dan jual di sedo.Alhamdulillah hari ni 2 domain saya terjual di sedo.:)
  8. enshahdi

    Cerita Hutang Credit Card Rm7ribu Dengan Hong Leong Bank.

    Sekarang macam macam hal dengan panggilan palsu,menakutkan orang dan semua pasal duit :)
  9. enshahdi

    Pandangan anda tentang MLM

    Sama sama bro :)
  10. enshahdi

    Pandangan anda tentang MLM

    Biasalah banyak orang banyak ragam.Tapi kalau dah suka sesuatu benda tu..lautan api pun rentas jugak ahaha
  11. enshahdi

    Pandangan anda tentang MLM

    Saya rasa mlm ada baik dan negativenya sebab saya juga pernah memiliki lebih 500 downline satu ketika dulu... Yang baiknya bagi saya ialah..Belajar tentang 1.networking, 2.komunikasi 3.tanggungjawab 4.product knowledge 5.marketing Sebab kebanyakan company mlm memberikan traning...
Top