Recent content by enciksal

  1. enciksal

    Anda berada dalam KERUGIAN pelaburan minyak

    AMARAN! Jika anda seorang yang suka dengan skim cepat kaya atau ingin cepat kaya dan tiada cita-cita untuk menjadi seorang usahawan minyak yang berjaya, saya nasihatkan agar anda beredar sekarang kerana peluang ini hanya untuk mereka yang berminat SAHAJA!! Jika anda berminat untuk: &#61692...
  2. enciksal

    FutureBarrel.com - Jana keuntungan setiap 15 hari

    yup, sy dah join dan dah dpt payment kedua. PM sy untuk introducer. Memang dorg jual beli minyak secara international, dorg pakai remiser utk jual beli minyak.
  3. enciksal

    Laman Jawatan Kosong untuk dijual

    Ok, komen ini adalah untuk feedback. Setelah berurusan dengan keyboard, saya nak ketengahkan di sini transaksi berjaya dan mendapat layanan yang baik dari keyboard. Dia adalah seorang yang jujur dalam berbisnes. saya amat berpuas hati, sekian, enciksal
  4. enciksal

    Website Mana Paling Bagus NAk Advertise?

    encik bishopten... post awak tidak ade kene mengena dengan topik thread ini. harap maklum.
  5. enciksal

    [LUMAYAN!] Jemputan JV Dropship Quran Digital! Keuntungan RM50-RM130 Setiap Jualan!

    bro brapa lame product nak sampai pada customer? ni ready stock ke?
  6. enciksal

    boleh ke add friend dalam fanpage

    yup invite untuk like sahaja. semakin banyak like semakin viral
  7. enciksal

    Minta tunjuk ajar meniaga di FB

    maksud tuan nak promosi di facebook ads ke? atau buat facebook fanpage ke?
  8. enciksal

    Ada tak?

    topik thread awak kurang jelas... topik tu kene detail skit... ramai je kat sini memang handal tentang IM. tapi sebab topik thread awak kurang menonjol tentang ape yang awak nak tanyakan, tak ramai view thread ini. if boleh edit, silakan. if tak, buat la thread baru dengan topik yang spesifik...
  9. enciksal

    Website Mana Paling Bagus NAk Advertise?

    facebook, stumbleupon ade lg website untuk bisnes, eusaha.com
  10. enciksal

    Adakah Penulisan Artikel Boleh Menjana Pendapatan?

    sekira tuan ingin menjana pendapatan dengan menulis boleh la try website di bawah dan search bahagian writing, http://parttimepost.com/ http://asiaparttime.com/ saya pernah juga try emel mereka yang inginkan penulis, ada juga yang reply, tapi saya tak layan sebab saya fikir balik malas nak...
  11. enciksal

    Berapa Upah Untuk Buat Satu Artikel?

    kalo artikal bahasa inggeris.. boleh upah mat salleh kt fiverr... hehe dalam rm16 (400 words) if bahasa melayu rm20. (400 perkataan)
  12. enciksal

    Social Site Bisnes untuk semua Eusaha

    Hi dan salam, saya ingin bertanya kepada pakar-pakar atau sesiapa sahaja... saya dan team telah mengusahakan satu social website niche bisnes... jadi kami amat berbesar hati sekira tuan-tuan dan puan-puan sekalian dapat memberikan sebarang komen profesional. terima kasih :D...
  13. enciksal

    Boleh kalahkan Web 2.0 website...

    ok, terima kasih
  14. enciksal

    Travel Themes Yang Paling Best

    sama-sama ;)
Top