Recent content by en.samzy

  1. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    2]qrodat 3]samzy
  2. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    jgn ckp mcm to qrodat,aku newbie perhati dari jauh je
  3. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro,ada masa jalan kat kuala terengganu.aku mesti datang
  4. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ani ko ke yang pakai tudung pink tu?
  5. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    anything.bla..bla...bla..
  6. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro luftee skrg ni sape penjual vcc yg blh dipercayai.bro bg link kat aku.thank
  7. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    hampeh btul awe tunjuk roti nan kat aku time posa ni.sabar..:D
  8. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam bro semua,aku nak tanya....skrg ni pakai vcc ok lagi ke tak??
  9. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    bro ,turun sikit ilmu ko ke aku.
  10. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    aku taknak belajar design.aku nak belajar csi ekekeke:)
  11. E

    GDI.Nak tanya apa perlu buat??

    baik korang buat ebay lagi masyuk...ekkeek
  12. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    wah dah 1000 pages aku bace .mmg byk manafaat aku dapat
  13. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    wah awe 9 pun buat pc.caiyok!harga pun compatible :}
  14. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    salam bor qrodat,aku n nak juga link ebook tu::D
  15. E

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    ekeke..blh la balik raya ni turun ilmu sikit kat aku.aku kat bukit payong je.ru dua tahu le.
Top