emet
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam sis emet!
    - minta tolong skt
    - sis dok d banting kan?
    - kt pekan banting kan ada kedai 99sen, last skali saya singgah awal tahun 09
    - nak tau ada lagi ke tak sbb sy nak cari brg2 utk letak kat store ebay
    - klu sis ada singgah kat kedai tu mnta tlg amik alamat & no tel dia ok?
    - kos perjalanan/makan kasitau nanti saya support
    - tq
    Untuk maklumat lanjut;

    www.bestlelong2u.com/ewallet
    www.bestlelong2u.com/ewallet
    www.bestlelong2u.com/ewallet

    Perniagaan ini sungguh MUDAH. Cuma SMS dan EMAIL laman web anda kepada kawan2. Selainnya, kami buatkan untuk anda.

    Anda juga di jemput menyertai kami dalam PELAN PEMASARAN HEBAT ini,
    jangan tunggu lagi.

    Untuk maklumat lanjut, sila layari website saya:
    www.bestlelong2u.com/ewallet
    (Nota : Anda juga akan mendapat website PERCUMA seperti saya bila mendaftar di sini)


    Terima kasih ---
    ewallet
    TEAM PENGGUNA PINTAR
    Layari http://www.bestlelong2u.com/ewallet
    Oklah saya ni baru je nak belajar2 main internet esp. forum macam wang cyber ni. Blog memang dah lama ada tapi tak sempat nak share dengan komuniti di wang cyber ni. Ni baru cuba log in. Anyway saya perlu pandangan tuan puan tentang blog saya ni. Jom http://kertaskerja.blogstarz.my. Harap2 bagilah idea dan komen. Ok bye saya nak siapkan efiling incometax dulu esok lusa jumpa lagi bye.
    Kalau ada lagi paypal bleh jual kat sy tak?
    Sy nak 100 rate 3.0. Tq.
    PM saya.
    R
    hello..sy nk thu mcm mn nk jlnkn bisiness ni..mcm mn erk??ape yng patut sy buat untuk mendptkan income yng lumayan..sbb sy cukup berminat untuk buat business..satu lg business ni kalu join kn byr ke?ataupun memerlukan modal ke?sy arap u blh la tng sy..nie alamat email sy [email protected]
    hai apa kabar anda semua...! dah beli baju raya ke kau org nie.
    kat sini kami nak ajak kau org join dgn program yg bleh dikatakan simple jugaklah...senang aje...duduk diam dapat duit, setiap hari jawap sms past tu terus dapat bonus dan masuk kat akaun kita, kalau kau org nak tau lebih mendalam lagi sila lah lawat web nie, The World Biznes M-Commerce
    atau kalau nak call kami pun leh jugak nie no phone... 0137037761
    untuk penerangan selanjutnya tentang bisness kami....

    Ok lah dengan kesempatan kami kat sini nak ucapkan kepada kau org
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN...
    hai apa kabar anda semua...! dah beli baju raya ke kau org nie.
    kat sini kami nak ajak kau org join dgn program yg bleh dikatakan simple jugaklah...senang aje...duduk diam dapat duit, setiap hari jawap sms past tu terus dapat bonus dan masuk kat akaun kita, kalau kau org nak tau lebih mendalam lagi sila lah lawat web nie, The World Biznes M-Commerce
    atau kalau nak call kami pun leh jugak nie no phone... 0137037761
    untuk penerangan selanjutnya tentang bisness kami....

    Ok lah dengan kesempatan kami kat sini nak ucapkan kepada kau org
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN...
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada emet... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top