Edwin
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam sejahtera Tuan. Saya ginoain baru hari ini daftar di wangcyber dan baru bersiar-siar di sini dan saya berminat hendak membeli produk tuan dan ingin bertanya adakah masih ada lagi offer atau sudah tutup offer tuan.
    Terima kasih.
    Offline
    halo...
    saya berminat nak beli pakej rm9 ni...
    ptg nanti saya transfer duit yer..
    Offline
    korg nk dpt duit tiap2 bulan tak..ni bkn penipuan..
    bisnes ni bisnes GDI,bler korg dpt sorg downline,korg akn dpt komisen uh tiap2 bulan aw..kalau beratus org korg dpt berape da en, campur gn downline punye downline kite sampai level 5 kite dpt komisen uh tiap2 bulan..dlm dollar beb tiap2 bulan korg dpt..sape boleh bagi kite duit dlm dollar tiap2 bulan..kalau rangkaian org bwh korg pon sampai level 5 rasenye korg dah ley dok uma tunggu duit bulan2 jer a..ak sendiri dah ade 96 org n cuma 24 org bwh aku dah sampai level 5..anda juga akan diberi tempoh percubaan selama 7hari..kalau nak linknya email di zizi_clunk@yahoo.com
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top