Recent content by eches83

  1. eches83

    Jom sembang2 pasal Iphone4. Siapa dah guna??

    ok je, takde masalah antenna. Byk masalah tuh dalam market US. Kat mesia belum dengar lagi org ada problem tu.
  2. eches83

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    bump thread di tengah syawal. Tolong cek mail. TQ
  3. eches83

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Cik Dila, Cek emel, nak order utk 3rd batch + nak tau quotation. Ada special diskaun ke Netherlands masuk final? :D Mekaceh!
  4. eches83

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    Sangat berpuas hati dengan hasil kerja TT. Gaya penulisan memenuhi citarasa dan sesuai dengan niche. TT mmg buat homework! New regular customer dalam thread ni :D Tgh tunggu 2nd order plak.
  5. eches83

    *Freelance Translator | Writer | Proofreader | Video/MP3 Transcriber*

    salam dila, sy baru PM. mekaceh!
  6. eches83

    Tahniah Kepada Zairi Zaidi 9A 1 B Dalam SPM...

    Tahniah bro! Semoga menjadi motivasi utk warga WC :D
  7. eches83

    AWAS!! Jgn jual barang gambar LUCAH dan band2 METAL!!

    TT cuma jalankan tanggungjawab untuk ingatkan diri dan sesama sedara muslim. Terpulang kepada masing2 untuk buat menilai. Yang baik kita ambik, yang buruk kita buang :)
  8. eches83

    AN tak terima paypal dah??

    Aku rasa ni kes terpencil, utk sapa2 yang pernah atau selalu dispute AN. Sapa2 yang sangkut tuh cuba cerita sket info pasal akaun yg problem tuh (i.e akaun brapa lama, pernah dispute brapa kali etc). Jadi pembaca2 kat sini boleh dapat la sket hint knape benda ni berlaku dan elakkan dari kena...
  9. eches83

    (¯`*..(¯`*..Niche Marketing Dominate + SERP Dominator..*´¯)..*´¯)

    salam bro, macam menarik je ni. Aku dah bayar RM 60 + dah hantar bukti pembayaran ke emel sedara. Terima kasih :)
  10. eches83

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    sepatutnya 3k takde problem lagi. gt500 draw USD 1000 ke bank ok lagi. random limit access kot. Submit je semua dokumen, kalau takde apa2 insyaAllah lepas.
  11. eches83

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    professional faux pas tapi apa salahnya, bukannya selalu :D
  12. eches83

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    benda baru ni bagi aku :D taktau plak kategori barang2 super hot dia buat camtu
  13. eches83

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    owh kau ke yang pakai nick ni hehe mekaceh belanja.. nti aku turun serdang selalu la camni :D
Top