Recent content by dzuld

  1. D

    Mahu Menerbitkan Buku Sendiri?

    Saya berminat untuk terbitkan buku. Cuma modal ada skit masalah. Buku yang saya hasilkan adalah hasil dari kajian saya tentang kaedah n modul membaca bahasa melayu dengan pantas. Sesuai untuk pra sekolah n kelas pemulihan. Boleh bro bagi idea or cadangan or jalan untuk terhasilnya buku tersebut...
  2. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    JEMPUTAN KE "EILHAM PRINTING WORKSHOP" Dengan sukacitanya kami, pihak pengurusan Eilham amatlah berbesar hati ingin menjemput pihak tuan/puan ke "Bengkel Percetakan Eilham (Eilham Printing Workshop)". Keterangan lanjut mengenai bengkel tersebut adalah seperti berikut: Tarikh...
  3. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Ni flyer terbaru Program Eilham dan
  4. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Penerangan En Zahir dengan saya. Besar potensi anda. Anda sendiri je tak tahu.
  5. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Kepada yang berminat sila PM saya detail anda Nama : Emel : No Telefon : Masa yang boleh dihubungi. Pihak kami akan menghubungi anda secepat yang mungkin. atau Anda ingin terus mendaftar dengan program ini sila layari laman web eilham dengan klik link di signature di bawah...
  6. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Ada 3 komponen kepada ETDP ni: 1. Belajar ETDP adalah program pembelajaran pada asasnya. Kaedah pengajaran adalah melalui online forum, e-mail, mentor-mentee (face-2-face) dan juga seminar, kursus, workshop, etc. yang akan dianjurkan oleh School of Lifelong Learning Open Universiti Malaysia...
  7. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Program ini untuk siapa? - ada skill dalam multimedia tapi takde skill dalam bisnes; - takde skill dalam bisnes dan takde skill dalam multimedia; - golongan takde kerja; - golongan professional; dan - pelajar sekolah (13 tahun ke atas). Lebih kurang semua orang ler. Qualification...
  8. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Yup. Aku ade office di Grandview. Kalo senang or free contact aku 0198042703. Bleh discuss macam2.
  9. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Sijil tidak diberikan cuma kad keahlian jer. Akhir program akan dapat dana dgn syarat yang minimum dan mudah.
  10. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Terima kasih kerana berminat. Setakat ni, tak de sistem kuota. Program ini baru dilaksanakan. Dana belum ada yang dapat kerana 12 bulan selepas kita ikut baru layak utk dana tu. Cuma setakat nie yang merangsangkan ramai ahli yg buat duit. Sebulan RM 2000.00 hasil dari bantuan dan bimbingan...
  11. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Alhamdulillah. Cuba-cuba risik nanti time preview dia. Dana yang diberikan memang untuk golongan yang nak berniaga sama ada online or offline.
  12. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Boleh. Kelayakan umur bermula dari 13 tahun sebab lebih kepada pendidikan.
  13. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Untuk pertanyaan, sila hubungi: Mohd Zulkifli ( 019-8042703 ) Zahir ( 019-2131065 )
  14. D

    Eilham Technopreneurs Development Programme

    Lagi bagus kalau dah ada bisnes. Majukan lagi bisnes dengan bimbingan n dana yang akan diberikan.
Top