dynn
Joined
Likes
2

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Salam..tentang clickbank tu kalau Bro Dynn tak keberatan boleh bagi link website yg promote clickbank tu tak. Minta maaf kerana minta yg agak sensitive ni. Saya cuma nak tengok macamana Bro Dynn setkan web tu hingga boleh convert, mungkin saya boleh blajr kat sana. Pernah web saya brada di google page 1 spot no. 1 selama sebulan lebih organic traffic 200 lebih satu hari tapi x convert.

    Itu pun kalau Bro Dynn tak keberatan lah....kalau x nak pun x pa sy tak merajuk.... saya faham. TQ.
    Offline
    salam
    saya ada baca dalam thread, awak guna al rajhi utk withdraw paypal, and kad tu awak buat terus withdraw kan
    boleh bagi tak step by step nak withdraw tu..
    just isi kat witdraw fund je ke, then card tu dah add atau cam ne?
    satu lagi, daftar kat al rajhi nama ada bin, kat paypal withdraw tu, nama tak de bin.. kena letak ke kat nama tu cth: abu bin atau just abu je
    nombor akaun db tu kita kena tulis 4 nombor, space, 4 nombor atau straight 16 no takde space?
    Offline
    sila download disini

    Terima kasih.

    Saya ada buat terjemahan dalam BM e-book ini dan berhajat menjualnya dengan harga RM 25.90.

    Saudara berminat?
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top