Recent content by Dynamo

  1. D

    primada pressure cooker

    Kalau dpt membuat hidup lebih senang ku pun rela berbelanja lebih sikit utk belinya hahaha, hidup senang kita lebih gembira, x perlu lagi stress sgt dan buatkan hidup kita susah.
  2. D

    primada pressure cooker

    Hahaha, mmg perlu wifi baru boleh operasi punya, tapi adanya 5G mmg menyenangkan hidup kita ni, mau masak guna smartphone pun boleh.
  3. D

    primada pressure cooker

    Mmg jimatkan masa kalau ada home appliance mcm ni, setiap kali ku balik dari kerja sudah malas dan letih mau masak sendiri, tapi dgn adanya teknologi mcm ni x ambil masa yg panjang utk masak.
  4. D

    rawatan luar negara review

    Tidak, doktor pakar mmg sudah menerima latihan utk menjalankan pembedahan guna cara ni barulah mrk boleh buat, risiko mmg ada sama mcm pembedahan yg biasa tapi x berbahaya seperti yg mana kau sangkakan.
  5. D

    rawatan luar negara review

    Ku juga pernah dengar rawatan sebegitu, tapi betul kata kau perlu internet yg pantas tanpa lagging baru boleh buat, skrg ni negara yg ada teknologi 5G mmg boleh pakai rawatan tersebut.
  6. D

    rawatan luar negara review

    Kalau banding dgn luar negara mcm Europe ataupun China mmg kepakaran dan infrastruktur negara kita lebih kurang, tapi mahal perbelanjaan kalau mau menerima rawatan kat luar.
  7. D

    Gajet maxis cekik darah?

    Plan yg flexible mcm ni lebih bagus, x beban utk org yg berpendapatan sederhana saje, usah nak bimbang perlu bayar byk utk bil handphone setiap bulan.
  8. D

    Gajet maxis cekik darah?

    Maxis skrg ni agak mahal, kalau mua bajet terpaksa pilih telco yg lain seperti Xpax, sbb Maxis ni hanya ada fixed plan saje.
  9. D

    Teknologi teknologi smart parking

    Nak guna apps ewallet tu mudah saje, UI mrk biasanya design mudah dan x mengelirukan, hanya perlu scan QR code dan key in password dan amount utk bayar, ibubapa ku skrg juga sedang guna ewallet.
  10. D

    Teknologi teknologi smart parking

    Ewallet mmg sudah terkenal kat negara seperti China, kalau beli-belah kat pasar China mmg semua org guna ewallet, jadi x hairanlah kalau Malaysia juga jadi sama pd masa hadapan.
  11. D

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    100GB kira bagus, kini byk telco yg x bagi lagi birthday rewards, birthday pun mcm hari yg biasa je...
  12. D

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Pelajar 4GB cukup ke? Masa dulu ku kolej sebulan sekurang2 perlu 10GB, x kira lagi byk masa yg terpaksa pergi Starbucks belajar sepanjang hari hanya utk guna wifi percuma.
  13. D

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Kan semua basic plan harga pun mcm tu saje? Ada pulak yg lebih murah sampai RM10 sebulan pun dpt...
  14. D

    Teknologi All Telco Plan in Malaysia

    Best telco in Malaysia? Pastinya Maxis pd pendapat ku
  15. D

    Teknologi Pelan unlimited calls

    Ya aku juga lebih suka plan yg flexible, sbb kadangkala ada bulan tertentu yg x byk guna data, rasa bazir pulak kalau terpaksa bayar lebih...
Top