Recent content by duittakhenti

  1. D

    Logo Baru WangCyber

    Macho & Berwibawa. Hensem taraf dunia!!! 6-bintang WC & taikunnya, MrShuth!
  2. D

    untuk newbies..

    Salam, buat krja apa pun klu x fokus, mmg xblh peggi mana. sembhyg pun klu xfokus jd senaman je. Dlm dunia IM ni pun sama, newbie lbh2 lg. Mcm saya subscibe mcm2 free ebook, report, pantang nmpak banner promo cantek sikit trus klik...sudahya blambak free report dlm hardisk: xbaca pun, buang masa...
  3. D

    As'kum wth, minta izin bergelanggang.

    Saya HishamMokhtar, jd ahli WC ni dh lama jg, sejak 2009; hampir2 nk join ahli Premium. tapi sbb kalut dengan biz offline (marketing utk sebuah syarikat IT), jd tak update sgt dgn WC. Minat dengan IM dh lama, start beli bbrapa ebook & tahu la skit2 buat web; dpt la jgk bantu kwn2 trdekat buat...
Top