Recent content by dr_zool

  1. dr_zool

    [terbukti] formula diet xtreme-jadikan tubuh anda mesin pembakar lemak!!!

    yg dah beli and applikasi tu boleh la tepek testi korng kt sni btw tt,gmbo laen testi dr tt sndri xde ke?
  2. dr_zool

    air kencing warna cam air teh o

    bro,kene cek doc xleh nk rely hanye pade air kencing shj
  3. dr_zool

    Mahu dapatkan 6 pack???? Nie ade tips

    lagi 1 yg ak rase tt terlupe semangat/keazaman/disiplin mende ni kalau xd mmg x akan jd la even 2 packs tu
  4. dr_zool

    macam mana nak dapatkan bentuk badan yang menarik (Lelaki sahaja)

    otai besa nih p/s : buh siggy bro.promote sket fitnutritions
  5. dr_zool

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    payment ke-6 request kul 11 pagi td dpt baru sat ni
  6. dr_zool

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    skng ni da mcm2 pertambahan pade mw ade rating la bla3
  7. dr_zool

    Berchatting sambil menjana duit!

    ape indicator utk dptkn duit byk? -lame chatting? -ramai kite chat? -bla3
  8. dr_zool

    bisnes prepaid:sistem ereload atau kad fizikal..mana pilihan yang lebih baik

    eload kadang sistem dy bermasalah esok hari baru topup masuk
  9. dr_zool

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    layan btol ko syed dpt usd40 hahaha
  10. dr_zool

    Kisah Photoshop | Tanya semua soalan Berkaitan Photoshop di sini.

    ni tempat bertanye ek? mntk tumpang ek tt nk tnye soalan gk cne nk bg gmbo gif yg kite buat tu sharp? biase aku buat bile save utk animated dy jd x sharp cm design awl
  11. dr_zool

    Seekor Cicak Tokek Mencecah Puluhan Ribu Ringgit...!! Benar ke..??

    byk broker tp bukti transaksi jualan yg cecah juta2 xpernah lg nmpk kt cg mmg ramai la yg nk beli tp xpenah berlaku pun urusan jual beli tuh
  12. dr_zool

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    welcome bro boleh selak2 page blakng utk info kalu nk tnye pape boleh tepek kt sni:)
  13. dr_zool

    Lagi Kejayaan Di Microworkers!!

    well done blue byk tuh bape lame punye keje?
  14. dr_zool

    Excitednya saya

    asal ak pon rase sonok gk...
Top