Dr. Peace
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • saya nak reset netbook saya.
    jenama: lenovo
    cd bootable: tidak ada
    antivirus: mcfree antivirus plus
    masalah: lagging, banyak sangat jenis antivirus keluar bila on
    apa saya buat sebelum netbook dapat masalah: mungkin semasa saya online / muat turun apps (silap tekan)

    *tolong saya Dr. Peace. :'( thank you.
    As Salam,apa password ebook sifu lan tu yer?..saya dah terlupa la ,cari dekat email pun tak jumpa
    Bro.. WTS tu apa ye?? Baru lagi ni.. tak faham lagi.. memang berminat sangat dgn setengah produk tu.. tu yg nak beli ni..
    sorry, itu bukan salah saya..inbox saya tak penuh pun,mungkin sesak sangat kot
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top