Recent content by diskaunmy

  1. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Terima kasih kerana menyokong diskaun.my. Kami amat menghargai kerjasama daripada anda untuk menaikkan lagi product buatan Malaysia ini.
  2. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Terima kasih kerana menyokong diskaun.my, untuk pengetahuan saudara, kami menyediakan online store percuma untuk peniaga yang mempunyai banyak barangan yang ingin di iklankan, untuk melihat contoh online store anda boleh masuk di sini : http://www.diskaun.my/stores. Syarikat dan orang...
  3. diskaunmy

    Jangan kedekut untuk beri diskaun pada bakal pembeli

    Untuk diskaun2 ni letak jer dalam www.diskaun.my , diskaun pun banyak
  4. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Insyaallah bro, harap dapat sokongan padu dari anda semua... kalau boleh kita naikkan product Malaysia...
  5. diskaunmy

    ** kejatuhan bakal top website malaysia **

    Betul tu, hanya yang berduit sahaja yang boleh naik skrang ni... yang tak berduit akan ketinggalan jauh ke belakang... Diskaun.my cuba untuk decline bende ni, harap korang semua boleh sokong produk malaysia ni... > http://www.diskaun.my
  6. diskaunmy

    Kenapa melayu kurang tubuhkan company?? Web industry????????

    Tapi tula, biasanya kalau anak melayu yang buat company atau satu2 product, ramai la yang mendengki dan kutuk... tapi anak melayu biasanya penyabar orangnya... heheheh Pepe pun, jom sokong product anak melayu kat sini > http://www.diskaun.my ... 100% melayu tulen!
  7. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Terima kasih, sama2 kita menyokong www.diskaun.my... semakin ramai yang telah beriklan dan berjual beli di situ...
  8. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Insyaallah, doa-doakan... mungkin tinggi angan2 tu, tapi maner tau jadi kenyataan.. yang ni 100% buatan Malaysia... teruskan menyokong www.diskaun.my
  9. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    banyak dah iklan kat situ, kalau nak beriklan silakan... :)
  10. diskaunmy

    Laman Marketplace yang semakin hangat: www.diskaun.my

    Layarilah store kami di http://www.diskaun.my/stores
Top