diskaunmy
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Salam, wah terima kasih banyak atau cadangan yang anda bagi ni, mmg bernas dan menarik...
    Actually untuk permulaan ni kami mmg nak bagi free kepada semua peniaga... mmg nak tolong pada peniaga yang perlukan iklan free... kalau nak ikut macam mudah mmg tak larat peniaga2 kecil nak letak iklan kat situ, tapi insyaAllah kami akan upgrade dari semasa ke semasa, website ni pun tak sampai sebulan dilancarkan... ape2 pun terima kasih banyak2 atas komen dan cadangan anda tu, kalau ada lagi jgn lupa bagitau yer :), harap sebar2kan pada rakan2 yang lain ok...
    Anda boleh Like FB fanpage kami di Diskaun.my dan follow twitter kami di @diskaunmy .. Cayalah bro!
    Salam bro, bro bleh x customize "search" kat diskaun.my tu.. biar ade banyak option sikit.. macam mudah.my

    pastu bro pasang sistem VERIFIED.. verified nie maknenyer seller tu dah submit IC ke ape kat bro tanda dye nie bukan scam.. Bro caj sikit.. baruk masyuk..
    sape2 yg verified dapat "badge" pastu kuar kat profile dye..

    then bro pasang sistem point.. cam mudah.my jge..

    dan last sekali, bro letaklah link seller tu kat bawah.. susah nak nampak kalau kat atas.. letak gambar lagi.. hehe..

    hah.. satu lagi sebelum last.. buat countdown.. bila diskaun tu bleh abis..

    alamak cam banyak sangat jea permintaan.. btw gudluck bro.. nanti sye ade idea sye antar lagi.. sampai bro meluat.. janji website bro famous.. haha..
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top