Recent content by dinbakir

  1. dinbakir

    Jual Bisnes hosting untuk dijual

    Hi rakan2 forumer semua, Saya ada tawaran kpd sesiapa yg berminat utk start bisnes hosting (reseller) tanpa perlu dari scratch. Saya ada satu existing bisnes hosting ni yg dah jalan sejak 2011 sampai sekarang, tapi secara sambilan shj. Rata2 utk guna sebagai pendaftar domain & hosting utk...
  2. dinbakir

    Wordpress ecommerce themes

    Saya ada 1 theme premium utk woocommerce... kalau berminat blh pm saya.
  3. dinbakir

    Boleh bantu saya bab kedai online yang ada fungsi vendor ???

    Shopping cart anda tu guna platform apa ya?
  4. dinbakir

    Luangkan 3 Jam Bersama Jutawan

    Latest info sy dpt dr kwn... Nama seminar tu lebih kurang hidup kaya & berjaya khas nak kongsi cara2 nak setel masalah kewangan, camne nak sukses dlm karier & bisnes dan juga camna nk dptkan latihan2. Tarikhnya 30 Ogos 2014 sabtu dr jam 9.30 pg - 12.30 tgh. Alamatnya no 75-A Wisma MGH, Jln...
  5. dinbakir

    Luangkan 3 Jam Bersama Jutawan

    Pada 10 Ogos lepas saya ada luangkan masa utk hadir ke satu sesi bisnes yg dianjurkan oleh satu kumpulan MLM di Puchong. Saya tertarik dgn seorg yg melakukan opening & closing utk program tu. Dia ni bukan pula org MLM tapi seorg usahawan & owner tempat tu. Usahawan ini seorang jutawan yg...
  6. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Opsss... selepas sebulan akhirnya video di atas akhirnya terkena effect Google Dance! Video ini terpelanting ke kedudukan #26 sekarang di google.com.my :) Di Google.com juga telah turun ke #13 Berikut ni ranking terkini (global) di Google, Yahoo & Bing Apa pun ini adalah normal utk site yg...
  7. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Hi, Sebelum saya mula dengan keyword analysis, ada baik juga saya jelaskan terlebih dahulu kepentingan SEO & pemilihan keyword agar website yg anda bina memberi hasil yg sepatutnya. Dalam bahasa mudah, SEO = high ranking = high FREE traffic = high income (jika system i.e sales funnel betul)...
  8. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Hi vyner, terima kasih kerana singgah... Ya betul, low competition memang mudah nak rank & tak perlu backlinks. Berkaitan vpn... utk check google.com saya biasa akan gunakan hidemyass atau pagewash kerana kita akan menggunakan IP mereka (US), jadi result yg diperolehi lebih 'accurate' & tidak...
  9. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Terima kasih aufahumairaent kerana subscribe ke thread ini. Saya akan mulakan penerangan seterusnya dengan keyword analysis dan kenapa saya memilih Youtube? Stay tuned!
  10. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Mohamad Alkarim, terima kasih kerana ambil sedikit masa utk search. Sejujurnya saya tidak tahu berapa lama rank itu akan 'stay' begitu. Tapi video itu mula-mula masuk kek kedudukan #189 sebelum jump ke 2nd page beberapa ketika & akhirnya terus ke #1. Yang pasti, setakat hari ini banyak lagi...
  11. dinbakir

    Rahsia video PERNIAGAAN ONLINE #1 di Google dalam masa 22 hari!

    Hi warga WC semua… Anda boleh panggil saya dengan username, dan ini merupakan post pertama selepas sekian lama (juga setelah kali ke 3 tukar username haha…) Memang tiada yg akan kenal saya sbb saya juga jarang post, mungkin sbb tiada apa yg bermanfaat utk dikongsikan dengan semua. Cuma...
  12. dinbakir

    Jemputan JV & Cabaran Affiliate "BELAJAR WEBSITE TANPA SOFTWARE - HANYA BROWSER"

    Peluang terbuka tuan, jgn lupa JOIN sekali...
  13. dinbakir

    Jemputan JV & Cabaran Affiliate "BELAJAR WEBSITE TANPA SOFTWARE - HANYA BROWSER"

    Jangan lupa JOIN tuan... byk bahan2 promosi siap disediakan :)
  14. dinbakir

    Jemputan JV & Cabaran Affiliate "BELAJAR WEBSITE TANPA SOFTWARE - HANYA BROWSER"

    Selamat sejahtera warga WC sekelian, Kami dari team AmaniConcept Sdn Bhd & SecangkirTraining.net bakal menerbitkan satu program latihan Belajar Website di Rumah pada 5 Jun 2012. Kami di sini ingin menjemput anda semua untuk menyertai skim affiliate kami yang akan menawarkan komisen lumayan...
  15. dinbakir

    Salam Sejahtera Semua...

    Salam... bukan kita dah kenal ke? hehe
Top