Din Beramboi
Joined
Likes
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • Offline
    Encik Din, sekarang saya dah register. agak menarik jugak selepas saya browse content nye. so sekarang ni, saye kena upgrade untuk jadi member la ea?
    Offline
    Assalamualalaikum Din,

    Nak panggil hang apa ya.

    TQ tegur2x time ari tu. Actually AJ dari dulu dok ushar2x hang bila leh sembang. Kat sebulan dok perhati dari jauh jer.. hehehe :p

    Aku ni kat real life jenis pemalu sikit. susah nak sembang ngan orang.

    Once dah kenal leh tau aku camna.. :p

    Selamat berkenalan. :-)
    Offline
    salam bro..saye baru je join vemma ni..harap2 bole share tips utk bejaye dengan vemma ni..=)
    Offline
    salam berforum. diharap, banyak yang dapat dipelajari daripada Din Beramboi... :) sila beri tunjukajar ya... :)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top