Recent content by dilemma

  1. dilemma

    (WTB) Servis Membuat Video Klip Mudah, Hanya Gambar atau Power Point

    Terima kasih kepada semua yang PM. Job dah diserahkan kepada dua orang yang budiman dan baik hati. Terima kasih.
  2. dilemma

    (WTB) Servis Membuat Video Klip Mudah, Hanya Gambar atau Power Point

    Terima kasih kepada semua yang PM. Lepas saya kira semua tadi rupanya ada 10 video yang nak dibuat. Boleh tak kalau kita split 5, 5. Kira job ni kita bagi dua orang la. Jadi ramai sikit dapat merasa. Ke cemano?
  3. dilemma

    (WTB) Servis Membuat Video Klip Mudah, Hanya Gambar atau Power Point

    Maaf kepada semua yang cuba nak PM. Tak perasan plak inbox full. Dah bleh PM saya semula, dengan tawaran terbaik. Ingatkan tak ada orang nak job ni tadi. Terima kasih.
  4. dilemma

    (WTB) Servis Membuat Video Klip Mudah, Hanya Gambar atau Power Point

    Salam, Saya ingin mencari sesiapa yang sedia memberikan servis perkhidmatan membuat video klip untuk diupload ke youtube. Video ini tak perlu terlalu artistik dan teknikal. Tugas anda mudah. Begini. Saya akan bekalkan .mp3 dan anda hanya perlu masukkan gambar-gambar yang berkenaan dengan...
  5. dilemma

    Servis SEO Murah! - Dapatkan beribu-ribu backlinks sekarang! Lihat Reviews!

    Saya tak kata pon Rash bagi service tak baik. Cuma mungkin dia sibuk agaknya. :)
  6. dilemma

    Servis SEO Murah! - Dapatkan beribu-ribu backlinks sekarang! Lihat Reviews!

    Bro, Harap dapat berikan servis yang TERBAIK pada customer. Pasti akan ada ganjarannya nanti. Harap dapat check PM. Terima kasih.
  7. dilemma

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Uish. Memang teringin la sangat kan. Haha. Sekarang lepak BP jer la bro. Tak tau bila lagi naik KL. Hari tuh ada call Zacky. Dia pun tak berapa sihat dengarnya. Tunggu dia sihat ler dulu. Yerrrr... Nanti turun KL kita TT. Lepak tempat mula-mula kita jumpa dulu. Baru nostalgik. Haha. Oit...
  8. dilemma

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Bukan korang sekarang dah up level sampai orang post office datang rumah ker. Hehe. Ngengada arr segan-segan. Saya macam ni jugak. Masih mesra, peramah dan baik hati. Keh keh keh. InsyaALLAH. Lama tak lepak tempat Hot Niche tuh. Weh, sekarang kat sini tak meriah macam dulu dah ek. Kurang laju...
  9. dilemma

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Sajer jer. Rindu geng-geng lama. Tak der ke TT geng Batu Pahat? Nak naik ke Kolumpo tuh kawan sakit sket. Hehe.
  10. dilemma

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Haha. Aku dah selesai dah bro. Dah boleh layan WC balik dah. Nih nak start eBay balik nih cemana nih. Skill dah hilang dah. Lu orang plak TT tak ajak. Cemano ned den nak kayo neh? Haha!
  11. dilemma

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    Salam... Geng-geng eBay kat sini apa kabar?
  12. dilemma

    Jemputan Seminar ebay ala-ala Gathering ( free je )

    Mahal ooo kalau nak belaja bukak akuan gMail. Aku pon kena bayar 1000 daa..
  13. dilemma

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Yeah! Ini baru betul-betul eBayer tegar. Huhu..
  14. dilemma

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Kalau tengok gaya, cam hit and run nih. Kalau tak hit and run pon, tak lama lagi kene baling kulit durian denga eBay nih. Huhu.. p/s: Bro Optom, dah bangkit dari abu?
  15. dilemma

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    Dia memang akan jadi macam tuh. apa-apa listing yang kita buat, samaada BIN atau auction, dia akan auto keluar sekali dalam store. So kiranya, 2-2 la keluar. Dekat live auction pon ada, dalam store pon ada. Jangan risau... :)
Top