Recent content by dia

  1. dia

    Bonus Gila Kentang Design Fanpage .. Hot .. Hot.. Hot.. terbakor!

    klik link affiliate tu xboleh pun.
  2. dia

    Gran sahingga RM 150 Ribu untuk anda

    boleh juga bro kalau nak ajak buat teamwork tu.. apa cdgn projek nk buat tu bro?
  3. dia

    Potensi Pendapatan Saya RM1,000,000 setahun[Panduan ******** SMEBank: Edisi Siswazah]

    ******** untuk bukan siswazah xde ke? kami pun perlu ******** gak untuk buat bisnes..
  4. dia

    Mohon Dana ( Geran Kerajaan ) RM150k tak perlu bayar balik

    saya dh beli dh..tapi tu lah nk cari team xjumpa lagi..tambah public speaking untuk present tu..saya nie lemah bi..
  5. dia

    Mohon Dana ( Geran Kerajaan ) RM150k tak perlu bayar balik

    saya ada idea nak bangun kan game online..tapi saya xtau apa model bisnes dalam game yg saya nie..kira mcm mana saya nk bisneskan game online saya nie,kira mcm mna saya nk dapatkan keuntungan dr game nie..saya idea nak buat game catur online..harap kita boleh kongsi pandangan la..
  6. dia

    Mudah.com.my hebat Saya dapat Cash RM3000 selepas iklan free rumah di penang

    contact tu bro letak owner ke contact bro?mmg deal komisen RM3000 tu ke ikut owner yg jual tu?
  7. dia

    saya pun knk report tu..emel [email protected]

    saya pun knk report tu..emel [email protected]
  8. dia

    Kepada sesiapa yng berminat hendak membeli VISA Jutawan sahaja

    team teknikal Visa jutawan kena demam denggi la tu yg jd lmbat mcm nie..tulah prospek leh cari mcm nie..
  9. dia

    FLB Pro

    a`a btul tu bro cara dia ckp dh tau dh bkn dia tau sgt pasal FLb tu bro..kami ahli FLb tau la apa yg kami dpt..mmg berbaloi dgn harga dia jual tu..komisen 100 tu lumayan tu..tknik yg dia buat mmg berkesan..jgn kira harga yg pnting ilmu tu..kira bebaloi ilmu dia tu.. mmg sesuatu ilmu yg baru flb...
  10. dia

    eBook "PancutkanIsteri.com : Teknik Rahsia Terbongkar" Sertai Program Affiliate Kami!

    xyah ssh bro..g jer kt Cheapest-Design.com sperti yg di saran tu bro..mmg kualiti bgus..murah plak tu bro kna dsgn kan blik bg nmpak mnarik lg bro web tu.. apa2 pn tima kasih bro khairul komisyen dbayar dgn cpt skali.. bka email jer dh tau duit masuk dh..mmg best la.. cma skrg kna pkir mcm...
  11. dia

    *terHANGAT: Format Baru Iklan Kongsi

    nie format baru mcm mana??bkn rm20 lg dh ke??
  12. dia

    BARU: Iklan Murah di Berita Harian

    bro kalau saiz ban 125x125 bleh x??
  13. dia

    eBook "PancutkanIsteri.com : Teknik Rahsia Terbongkar" Sertai Program Affiliate Kami!

    aku pon dh bt sales satu nie..:) Panduan Dan Teknik Pancutkan Isteri Dan Wanita | Ejakulasi Isteri Dan Wanita | Ejakulasi Wanita | Ejakulasi Isteri | Pancutkan Wanita | Tenaga Batin | Seks Melayu | Rahsia Jimak Suami | Suami Cepat Tewas | Suami Tahan Lebih Lama
  14. dia

    eBook "PancutkanIsteri.com : Teknik Rahsia Terbongkar" Sertai Program Affiliate Kami!

    salam all mmg best la aku dpt komisen pertama aku dr affiliate..b4 ni mcm2 dj join xpnh dpt komisen lg..mmg best la produk dia ni.. id=rahsiaseks
Top