Recent content by desa1

  1. desa1

    Ape bisnes korang buat sekarang ?

    tlg bini...masak dan beli segera
  2. desa1

    Prestasi SILVER lagi <<HOT>> dari emas

    saya suka simpan emas dari silver...
  3. desa1

    Pelaburan Emas kat Bank bank

    threadnya di mana...blh kongsi2 kan..tt
  4. desa1

    Jom Mengaji Quran Di Facebook

    tahanks...blh blanjaq...
  5. desa1

    Sambung Cerita Ini....

    aku terus tidoq...
  6. desa1

    Pelaburan Emas kat Bank bank

    Salam dan salam sejahtera... Sekarang ni pelaburan Emas /dibeli dinar/diharm dll...menjadi insan berlumba utk memiliki emas samaaada secara maya /fizikal. Soalan saya Saya lebih berminat utk melabur secara maya di dlm bank saja spt public bank gold inversment account /Maybank gold...
  7. desa1

    Lokap Mona Berhantu?

    ni betul ke main2..kalau betul2 ..itu cubaaaaaaaaaaaaaaaaannnn.........
  8. desa1

    Salam Perkenalan

    selamat datang
  9. desa1

    Orang baru di WC

    selamat berkenalel...ada blaka sini
  10. desa1

    Selamat hari guru tahun 2011

    selamat hari guru dan tak lupa selamat hari jururawat juga...
  11. desa1

    Petrol Di Gua Musang Lebih MURAH!

    kawe pun nak duk gua muse kalu lagu tu...........
  12. desa1

    WC PREMIUM, siapa Setuju Ada balik aff?

    Sokong saja..
  13. desa1

    Tiga Cara Bagi Menjana Daya Kreatif

    thanks...perkongsi yang baik...
  14. desa1

    Assalamualaikum

    walaikumusalam wr...selamat berforum....
Top