Recent content by ddos411

  1. D

    salam saudara.. saya nak tanya berkenaan ebay. mcm mana proses jual beli tu berlaku? bila saya...

    salam saudara.. saya nak tanya berkenaan ebay. mcm mana proses jual beli tu berlaku? bila saya menang bid, apa yang perlu saya lakukan utuk bayar? msg seller dulu ke? bagi kes ni pulak. kalau saya seller, dan ada org menang bid.. apa yg perlu dilakukan seterusya? mcm mana buyer nak bayar? dia...
  2. D

    salam bro, saya nak tanya pasal ebay. soalan budak2 ni pasal sy masih baru sgt. erm. andaikata...

    salam bro, saya nak tanya pasal ebay. soalan budak2 ni pasal sy masih baru sgt. erm. andaikata sy menang dlm bid ebay, pastu kalau sy tak bayar, apa akan jadi? saya terpikir ni pun, in case kalau sales laku sampai 10 buyer (contoh), tapi sorang pun taknak bayar.. apa tindakkan saya boleh buat...
  3. D

    salam.. sy nak tanya, kalau sy order dari AN tanpa jadi reseller boleh ke? ye, harga mmg mahal...

    salam.. sy nak tanya, kalau sy order dari AN tanpa jadi reseller boleh ke? ye, harga mmg mahal. cuma nak test drive dulu. planning sy, nak list 3 items, kalau satu item ada buyer, baru sy order dr AN. boleh ke mcm tu? maaf ye kalau soalan teruk sgt.
Top