Recent content by darren0526

  1. D

    Pinjaman peribadi & kad kredit untuk kommitment tinggi, gaji rendah

    Hi kawan2, saya Darren dari bank agency boleh tolong pemohonan pinjaman peribadi/ kad kredit jumlah dari Rm30k-300k. Sesiapa nak melabur, business, loan rumah ke atau kereta pun boleh cari saya. Kami dari licensed company dan mempunyai 8 local bank ke atas (RHB,OCBC,HSBC,byk lagi) menawarkan...
  2. D

    Murahnya Awek Melayu..

    Harga ayam ke
  3. D

    nak buat personal loan

    Call saya 0162820180 untuk mengetahui yg lanjut, i blh tlg apply 30k-300k, x de senarai hitam/ctos/bayaran lambat, 2 minggu boleh siap dapat dr local bank
  4. D

    Semua Pelaburan adalah SCAM !!

    Tq for info
  5. D

    Ada sesiapa tahu dimana saya boleh buat Personal Loan sebanyak RM30K

    Contact saya i tolong boss apply. 0162820180 i boleh tlg settle, call saya untuk mengetahui yg lebih lanjut
  6. D

    kalo banrupt staf gomen mcm mana

    tengok keadaan, biasa ade insurance kan
  7. D

    layakkah saya memohon sebarang pinjaman?

    Susah la x de pay slip, kalau ade kommitment macam kad kredit ke atau pinjaman kereta/ rumah, i boleh tuan/puan mohon pinjaman. Sila hubungi saya untuk infomasi yang lanjut: 0162820180
  8. D

    personal loan for student

    X de document atau gaji tetap, susah nak apply loan la dik
  9. D

    Komisyen RM70,000 terus ke akaun bank anda!!!!!!!!!!!!!

    Nak loan blh cari saya jer, i blh tolong apply personal loan (Rm30k-300k) dari local bank (Maybank, OCBC, RHB, banyak lagi), gaji rendah pun boleh apply, janji x de senarai hitam, ctos, bayaran lambat, senang jer apply dalam masa 2 minnggu. Sila contact saya: 0162820180
  10. D

    About Housing Loan!!

    Or u can try to apply personal loan from us? We offering easy approval personal loan (Rm30k-300k) with lowest interest rate from local banks (Maybank, Publicbank, RHB, OCBC). Kindly contact me for more information: 0162820180 (sms/whatsapp/call) Cheers, Darren.
  11. D

    Mencari Maybank Current Account Introducer

    hmm boss boleh try apply personal loan dari maybank? Lepas tu senang lagi dpt account kan? i boleh tolong boss apply dr rm30k-300k sebagai modal business, untuk mengetahui yg selanjut, blh contact saya: 0162820180
  12. D

    Personal Loan

    Erm, i wan intro my fren to u as referral, kindly contact again, ty.
  13. D

    60 Orang Bankrap Setiap Hari & Kereta Punca Utama Bankrap di Malaysia

    faedah pinjaman kereta tinggi, x affort lagi la, biasa la
  14. D

    Personal Loan

    Pm me pls asap, i ady call u but u no reply or call back
  15. D

    Pinjaman Rumah + Ubah suai rumah

    Kalau boss nak apply loan lebih daripada 100k tapi telah rejected, x pe boleh cari saya tolong apply, janji x de senarai hitam/ctos, pinjaman bebarapa tnggi i pun boleh tolong apply dari maybank/rhb/obcb dan banyak lagi pun boleh! Sila contact saya: 0162820180 (whatsapp/sms/call)
Top