Recent content by dangabay

  1. dangabay

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    kau org ni...mlm bunuh setan pon nak gi TT...kihkihkih.....
  2. dangabay

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    sifu MOD ni la tmpt rujukan aku....mmg baguih....layan je aku yg newbi ni....tak pilih bulu w'pun bulu tangan dia lebat (ye ke..kihkihkih)...jgn mare sifu.......
  3. dangabay

    Dropshipping?

    video apo ni? video si nuar tu ke? hahhahahah
  4. dangabay

    supplier produk utk ebay

    bila nak start DS nye sifew?
  5. dangabay

    supplier produk utk ebay

    ada hikmahnya tu bro....jgn risau......yg penting CINTA dgn TUHAN tidak di tolak olehNYA........
  6. dangabay

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    dah tak sayang lagi dah...tak bleh buat apa2 dah.....sifoo, bile niubai danga leh jumpa.....citer2 pasal bank...kihikihkhi
  7. dangabay

    Jom Cari Idea eBay !!

    gile jujur hang ni...siap bagi niche lagi....bagus2....hang design je la kat AN and pastu carik je la printing compnay kat m'sia utk print...kalau tak pon refer je kat sini http://www.wangcyber.com/forum/ebay/27095-dropship-warga-wc.html, macam2 ada tu....
  8. dangabay

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    tu la depa ni ingat mamat UK & US tu jual brg ori je....giler kentang....dekat rm 5juta tu....fuhhhhh.......seller m'sia yg top2 tu jaga2 sikit...ehhehehh
  9. dangabay

    Selling limit utk acc baru

    MOD mcm mana nak buat tu...maksud saya niche apa yg sampai terlebih tu....pas2 la kat sy yg baru berjinak2 dgn ebai ni ...huhuuh
  10. dangabay

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    nak borak2 no hal bro....aku mmg suka.....kahakahakah......kita jumpa tgh2 la.....BANGI....amacam? ingat lagi kau ya.....aku pon tak faham sgt masa tu...maklumlah baru nak kenal dunia online ni..... tapi aku mcm dulu gak MOD....tak mcm kau sekrg ni......bangga aku dgn kau......
  11. dangabay

    Sesi Teh Tarik eBayer Satu Malaya

    buat apo la jumpa hamba yg KOSONG ni....hahahah....bising je.....tarak ada apa2 pon....
  12. dangabay

    Akaun Ebay Suspens

    pelik plak bunyinya.....mana boleh paksa2 org bro.... tapi yg color biru tu mmg paham...khikhikhi
  13. dangabay

    Diari Usahawan eBay Berhingus

    yg nie kekdg kantoi gak.....silap2 tgh2 listing kena remove....kalau listing kau dah pernah kena remove (cthnya ray ban), kau pusing kword tu mcm mana pon kena gak... :D
  14. dangabay

    EntroPay Problem

    jgn sirius sgt sifew....aku tak tau la bleh ke tak.....pasal tak de fund nak add...tu yg suruh kau try kat akaun aku tu...jgn marah ya sifew....
  15. dangabay

    EntroPay Problem

    mungkin akaun sifew ada problem tu...cuba add ke akaun saya...kihkihkhihi
Top