Dai Kuya
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • wa'alaikumussalam warahmatullah.. :)

    sori bro....
    tak jual lagi lah..... huhu :D

    ps - jawab sini ar..... hehe :D
    PM box bro penuh ar tadi........
    nk PM.. tapi inbox bro penuh lak.

    annotation tu tak pernah pakai pulak.. kalau tak salah untuk kita buat simple note ala ala tag kan?

    cara saya simple saja.. cuma bagi penekanan pada keyword. Saya pon tak test secara gegila lagi sebenarnya.. baru cuba dengan berbelas product ( 12 - 14 kot ) .. hasilnya tak la setiap hari.. dalam seminggu lebih kurang $80-150 camtu saja.

    Saya dah stop campaign almost 2 month.. sekarang tengah pantau result. So far getting better. If dah cukup yakin nanti saya share dengan semua. Tapi bro dah lama kan..sure dah lebih expert.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top