Recent content by Daani Junior

  1. Daani Junior

    kongsi saat yg paling bermakna semasa tengok world cup 2014

    senang jer perkara gila yang paling gila yang i pernah buat ialah... ejek peminat peminat brazil perempuan kat facebook.. brazil tu ramai fans perempuan disebabkan..
  2. Daani Junior

    Bisnes Yang Menipu Terbongkar

    xtaular cmne nak wat aduan.. tapi benda memang viral sangat kat facebook and twitter... kita cuma boleh minta rakan-rakan supaya tak join benda nie :)
  3. Daani Junior

    Kos Perubatan Swasta Meningkat Lebih 200%

    sekarang nie semua barang harga naik mendadak :( huhuhu
  4. Daani Junior

    Hidangan makan tengahari rm17,017 anda ada berani

    nielarr yang dikatakan pembaziran allah tak pernah ajar umatnya untuk melakukan pembaziran yang mcm nie... yang pemilik restoran tu dah untung gila gila
  5. Daani Junior

    WhatsApp jejaskan syarikat telekomunikasi tempatan

    yang penting... kita dpt message sesama member secara percuma 24jam.. hehehexx :D
  6. Daani Junior

    Pesawat MAS ditembak jatuh di Ukraine

    saya berdoa agar roh mereka beragama islam dan yang bukan beragama islam ditempatkan di tempat orang orang yang beriman..semuanya adalah kehendak Allah kita harus reda dengan hikmahnya
  7. Daani Junior

    Cuba Teka Nama Movie

    300 jer yang boleh teka huhuxx..
  8. Daani Junior

    Pelbagai Barang Dari Emas Di Seluruh Dunia

    lucu sangat tandas dibuat dari emass hahahaxx.. manusia zaman sekarang banyak sangat ragamnya :D
  9. Daani Junior

    Saya mencari sesiapa yang nak teamwork ttg Bitcoin

    tupang tanya bitcoin tu ape yer??
  10. Daani Junior

    RM 12K Pendapatan ADsense Dalam masa 3 Bulan...

    domain usia sebulan but earnings cmtu di adsense.. memang terbaikk (Y)
  11. Daani Junior

    Bisnes Yang Menipu Terbongkar

    guys benda ramai kawan i yg join siap invite i pula tapi xjoin biz nie sebab tengok dia punya iklan pun cm penipu sbb dia kata 1 referal usd 25 [almost rm80] nie... mana ade bangang yang nak bagi usd 25 utk join saje saje je kan?? :)
  12. Daani Junior

    RM15K Sebulan Dengan Google Adsense

    share sikit :D
Top