Recent content by cyclebin10

  1. cyclebin10

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    kalau mcm ada website n facebook page tu boleh la caya. mcm yir ada website n facebook page dia https://yir.com.my/ https://www.facebook.com/PortalRasmiYIR/
  2. cyclebin10

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    profit rate dia dalam 6.5 - 9.99% je. dia kira based on borrower punya credit score n financial profile. selalu orang dpt dalam mid range je tak tinggi pun.
  3. cyclebin10

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    Boleh apply Kat yayasan ihsan rakyat.boleh tengok Kat website dia dulu
  4. cyclebin10

    Promosi Merdeka ******** Berlesen

    Orang yang sama ke dengan yang atas ni?
  5. cyclebin10

    Tips travel balik kampung

    aku pon ada dgr jugak pasal web ni.. adik aku pernah jual buku dia kat sini.. senang jugak nak dpt buyer... dan byk feature kat sana yg boleh tolong jualan
  6. cyclebin10

    Tips travel balik kampung

    Meh nak share sikit tips balik kampung edisi: kereta biar bersih. Yang aku selalu bawak bersama kalau nak travel: 1. snacks and drinks 2. wet tissue 3. rubber band<--- penting nak ikat kerepek and keropok bagai 4. plastik sampah Korang pulak mesti bawak apa kalau travel jejauh naik kereta
  7. cyclebin10

    Teknologi The Evolution of The Classified Ads

    I have heard of carousell and saw a few friend selling their things. Both new unused things and 2nd hand things but never realise how it changed our way of selling 2nd hand things.. Pretty cool I must say
  8. cyclebin10

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Tak pasti lah, tapi apa yag saya tahu boleh download dengan playstore. Memang benda ni adalah cara bagus untuk menangkap produk palsu, harap orang yang buat barang tiruan tidak dapat meniru QR code tu juga,
  9. cyclebin10

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Strategi yang bagus untuk mendapat minyak enjin yang percuma tu, Tapi kalau ada kawan buat jahat, mesti nak juga minyak kereta yang free tu, adakah kamu nak bagi free botol tu?
  10. cyclebin10

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Bukan semua barang jual daripada internat adalah produk palsu, minyak enjin pun saya. Kalau local brand mesti beli di kedai yang boleh di percayai, Macam shell boleh scan QR code dan tengok minyak yang kamu pilih palsu ke tidak.
  11. cyclebin10

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Walaupun stesen minyak jual mahal sikit, tapi kualiti dia amat bagus. lagipun tak payah risau kes minyak palsu berlaku, produk jual di stesen memang boleh dipercayai.
  12. cyclebin10

    Petronas masuk MotoGP pulak.

    Minyak palsu tu kalau jual sangat murah di internet, lagi teruk daripada minyak recycle... Lebih baik jangan tertipu oleh harga yang murah, produk minyak enjin yang baik mesti tak akan jual murah. Kena fikir dulu sebelum membeli minyak enjin.
  13. cyclebin10

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    Tu cuckoo, sebualan 60... tapi saya rasa filter dia kurang baik, walaupun coway sebulan mahal sikit, tapi saya rasa filter dia bagus dan dapat memberi air yang lebih untuk kami.
  14. cyclebin10

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    Betul, design ni bagus, harga pun tak mahal sangat. Boleh lah fikir ambil satu pasang kat rumah, senang guna dan banyak faedah.
  15. cyclebin10

    Minum Air sejuk selama menyusu bahaya ke?

    Wah... mesin tu advance lah, boleh adjust air tu jadi panas atau air suam. Dulu ada dua pilihan saja, panas atau sejuk. Haha Macam tu bagus lah, husband jaga family... badan kakak kamu sentiasa sihat, baby tu pun sihat.
Top