Recent content by cyborg1511

  1. cyborg1511

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    lepakzzz bro..jgn marah....
  2. cyborg1511

    Streamyx Throttle Down Rapidshare

    bro beraper kelajuan die... ingt nk guna premium gak..
  3. cyborg1511

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    ramai tak lepak kat citu..rata2 org dh berumur ker bdk2 muda.. bleh belajar ar kat ctu?
  4. cyborg1511

    apa teknik yang sesuai untuk trade forex

    mcm ner nk comfirmkan trend 2 sama ada, uptrend atau downtrend.
  5. cyborg1511

    apa teknik yang sesuai untuk trade forex

    so..mcm saudara cyberiz, guna teknik aper selalu trade forex ;)
  6. cyborg1511

    Rahsia Bisnes Pelancongan Online

    wah bagusnya.. saya student bidang biz pelancongan.. rasa nk join je coaching nie.. memandangkan xde modal g..kena hold dulu lah.. lecturer aku da ckap industri pelancongan adlah industri kedua terbesar negara, yang menjadi sumber utama ekonomi negara.. nice job
  7. cyborg1511

    apa teknik yang sesuai untuk trade forex

    salam kepada semua saya masih baru dalam dunia forex, saya nk tanya pada otai2 forex, apa teknik paling sesuai atau paling bagus untuk trade forex. contoh: ramai trade yang guna MACD,Stochastic oscillator dan lain2 lagi.. kongsi kan dengan saya teknik apa yang u all guna. xnk lah guna...
  8. cyborg1511

    Lepak Forex kat Section 22 Shah Alam.

    bro..xkenal bley lepaks gak ker.. kang xpasal2 kena pukul
  9. cyborg1511

    Siapa tahu apakah robot forex??

    robot forex @ EA (expert advisor) direka oleh penganalisis forex. menggunakan technical analysis semata-mata. xde fundamental analysis. kelebihan dia, robot xde perasaan takut rugi ketika trade. berjalan secara sendiri, xpayah nak monitor 24 jam... keburukan dia.. pikir lah sendiri... untuk...
  10. cyborg1511

    jom buat duit dgn forex

    bahaya ooo... silap2 bley jadi haram... sebab, labur duit duduk diam dapat untung... anyways klu untung ok lh...
  11. cyborg1511

    Adsense VS Forex

    forex bagi aku, macam satu pembelajaran jangka panjang. aku sendiri melakukn forex. anggaplah forex 2 satu silibus pembelajaran.. study study n study.. (long term) adsense pulak ape ek..hehehe -------------------------------------------------- signal forex bagi memudahkan trading
  12. cyborg1511

    Kelas forex moneyback gerenty

    Kepada saudara-saudari sori mencelah: ada satu website yg menawarkan signal forex yg menarik. dimana mereka akan memberitahu kita sama ada signal SELL atau BUY. Meraka akan memberitahu kpd kita BUY atau SELL pada sesuatu masa. So, jika dia keluarkan signal BUY maka kita Klik BUY, Dan jika...
  13. cyborg1511

    Ebook apa yg perlu diterbitkan

    emm.. ezy survey 2 mcm mane ek
  14. cyborg1511

    Ebook apa yg perlu diterbitkan

    thanks saudara.. cadangan saudara, memberi saya sedikit idea.
  15. cyborg1511

    Ebook apa yg perlu diterbitkan

    sebagai seorang newbie, yg cuba berjinak-jinak dgn perniagaan internet ini, pada pandangan korang, apa ebook yg sesuai yg perlu diterbitkan waktu ini. Sebab apa, saya tgk ramai yg mengeluarkan produk informasi yang hampir sama. So, saya cadangkan kepada member forum ini. cuba luahkan masalah...
Top