Recent content by cybersix

  1. cybersix

    Amalan yang ditakuti iblis!

    terima kasih kongsi kisah menarik nie..
  2. cybersix

    Teknik Sniper RE Untuk Cari Niche Adsense-Ninja Dangerous Top Secrets-100% White Hat

    Ok...dah bace secara kasar ebook nie.. 1)Teknik yg diajar mmg dah terbukti keberkesanannya, cuma dgn membaca ebook ni, caranya lebih MUDAH dipraktikkan serta tahu sumber dari mana yg perlu dirujuk. 2)Dapat tahu nilai sebenar CPC utk HPK. Nak tahu kenapa income sket walaupun blog anda guna...
  3. cybersix

    Teknik Sniper RE Untuk Cari Niche Adsense-Ninja Dangerous Top Secrets-100% White Hat

    berminat la nk beli.. Lgpun semangat utk bergiat semula dlm adsense dh dtg blk.. Tengok la mlm nie, kalo xde paper gua bayar. RM40 kan? kalo buat review lepas beli..
  4. cybersix

    ***DiArI UsAhAwAn AdSeNsE KlAtE MaLaYsIa***

    Bro, pakai hosting mana molep & murah? + buleh support bnyk domain.. Kawe nk start mula nie wak adsense.
  5. cybersix

    Tips Untuk Mencari keyword/niche untuk google adsense

    thnx..kene stadi balik adsense. Dah 5/6 bln xsentuh abes lupa..
  6. cybersix

    Seminggu dengan adsense

    berminat jgk nk tau nih.. dulu ada buat adsense...skang dh berenti 5/6 bln sbb keje offline, langsung dah x ingt ilmu yg lepas pasal adsense.. Kene stat balik nih.. Semua blog yg ada sblm nie dh jual...
  7. cybersix

    Pertanyaan tentang account adsense...

    Nama buang bin OK je..approve jek mase nk tebus western union..aku pn x letak bin. Kalo boleh alamat tu letak lain ler drpd alamat yg dh kene banned. Aku rasa, alamat nie hanya untuk pakcik G hantar PIN jek biler dh smpai $10. Letak ler ape alamat asal leh smpai kt ko surat dari Google tuh...
  8. cybersix

    (HOT) Promosi Link Adsense For Domain Anda

    bro..nk try ler service bro 1 minggu utk AFD nih.. brape ek bayaran 1 minggu utk 1 domain..
  9. cybersix

    -==Google Adsense Pantas==--> up sehingga USD1000

    hrmm..berminat gak ni.. nak tanya.. kalo byr RM100.. boleh x saya suruh bro limit kn earning adsense contoh dlm 10-15USD sehari.. maknanya kalo dh smpai limit tue bro stop letakkan banner adsense tu.. bkn ape..kalo terus dpt $100 sehari, Google pn terkezut... biasa dpt 2/3 dollar sehari ..tup2...
  10. cybersix

    Teknik Pantas Buka Akaun Adsense

    a ah..dh dapat email..
  11. cybersix

    Teknik Pantas Buka Akaun Adsense

    Alhamdulillah...akaun ke-2 google adsense aku dh diapprove. Congratulations! Your Google AdSense application has been approved. Aku guna indyarock.. Cara aku :- -add friend smpai ada kurang2 20 ker..senang jer nih -tulis blog, dlm 10 entri. Senang je, cari tips2 kat tenet nih post balik. Tips...
  12. cybersix

    F2R Dah Tiba !!!

    teknik f2r ok lg ker skang nie? aku dh ade modal nie utk buat F2R nie.. need confirmation..
  13. cybersix

    nama adsense x sama dgn ic...cmner?

    xyah letak xpe.. Aku ok jek..
  14. cybersix

    nama adsense x sama dgn ic...cmner?

    aku pn dulu x letak @ . nama bapak aku pn ade 2. so sblm nk dpt payment tu aku rase baik ko request tukar nama kt Google and tambah la alias tue..
Top