cumicumi5
Reaction score
0

Profile posts Latest activity Postings About

  • slm.. bro cumi. aku rasa dah gtaw PDA aku rosak hari tu. mmg tak boleh call la bro. dan tgklah di thread ak, ak ada bagi sedikit pernyataan sebagai maklum balas. perghh.. giler. 1st trade bro. ak tak taw.. bro pn kata mntak masa, ak pn ingat mmg bro btl mntk masa. ak xleh nak dicontact melainkan bro bagi emel. emel sahaja jln nk contact ak.

    ape2hal kalau bro rasa kecewa, mintak maaf sangat2. ak xdpt nak balas apa2 selain menunggu bro. OK! sila emel kat saya bro kalau nak trade. serius.. mmg nak trade ni. bkn SCAM. thanks.. (xdpt masuk PM lah nak PM bro. huhu.. kat sini blh kot. nnt delete llaa.. hee..)
    salam bro..
    aku xnk mkn duit haram..aku bertanya td sbb aku org baru di wc nih..xtahu lak ada point utk trader paypal nih..and xpenah ada duit paypal byk tu..tu hasil drp apa yg aku belajar ebay dr forum ebay..mgu nih ada rezeki skit..tapi kalu ko rasa aku nk tipu org,ko silap bro..aku hanya ikut cadangan sifu2..maklum ler xtahu sgt nk jual paypal..hrp ko paham ler yer...
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top